SERIJA NAPADA NA SRBE U CRNOJ GORI: Cecin sin pobegao, Jagodinac se bori za život!

Veliki politički problemi koji su zadesili Grčku naterali su mnoge naše državljane da svoj odmor isplaniraju baš u Crnoj Gori. Međutim, sačekale su ih ne tako lepe vesti i fizički okršaji

  • 38

Mnogobrojni napadi na srpske državljane koji letuju u Crnoj Gori bacili su senku na lepo vreme i dobar provod, a ono što je stavljeno u prvi plan su tuče!

Tako je pre nekoliko dana Miroslav Jovanović (43) iz Jagodine brutalno pretučen, a sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, dobio je batine u jednom poznatom budvanskom lokalu!

CRNOGORCI BRUTALNO PRETUKLI SRBINA U BUDVI: Lekari mu izvadili slezinu, bore se za njegov život!

Društvo Šijanu je pravio Veljko Ražnatović, koji je to veče izašao sa njim i sa devojkama su zakupili separe, dok je grupa "opasnih" momaka bila nedaleko od njihovog stola.

Što se tiče muškarca iz Jagodine, on je završio u Urgentnom centru u Kotoru sa teškim povredama.

Veliki politički problemi koji su zadesili Grčku naterali su mnoge naše državljane da svoj odmor isplaniraju baš u Crnoj Gori. Međutim, sačekale su ih ne tako lepe vesti. Naime, svi turisti iz Srbije koji odu na letovanje u susednu državu biće u obavezi da prijave svoj boravak, a ukoliko to ne urade, moraće da plate kaznu od 300 evra.

Printskrin: Instagram/raznatovic_veljko Printskrin: Instagram/raznatovic_veljko

CRNOGORCI PROTERUJU SRBE SA PLAŽA: Evo koji građani Srbije NEĆE moći da letuju u Crnoj Gori!

Takođe, uvedena je i zabrana zapošljavanja ljudi iz Srbije dokle god Crna Gora ima dovoljno raspoložive radne snage.

CRNOGORCI UVELI KAZNU OD 300 EVRA ZA SRPSKE TURISTE: Ko nema pare da plati, NEĆE MOĆI DA SE VRATI U SRBIJU!

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Da vas podsetimo, golmana rukometne reprezentacije Srbije, Obrada Ivezića, koji je branio na utakmici protiv Crne Gore u Baru, navijači su konstantno vređali i psovali ga. On je celu utakmicu bio na "udaru" navijačke grupe iz Bara, ali je sve majstorski podneo.

OVAKO je golman rukomentne reprezentacije Srbije reagovao na mnogobrojne uvrede i prozivke!

Printskrin: Youtube/gagacc Printskrin: Youtube/gagacc

Takođe, grupa srpskih navijača koja je želela da prisustvuje meču sa Crnom Gorom bila je sprečena da uđe na utakmicu u Baru, a razlog tome je bio što dolaze iz Srbije?!

Srpske navijače nisu hteli da puste u dvoranu u Baru da navijaju za Srbiju?! (FOTO) (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • skandinavac

    31. jul 2015 | 15:44

    Trebalo bi da i mi Crnogorce postujemo isto tako kao oni nas i da im uvedemo vize za ulazak u srbiju i naplatimo ekolosku taksu.

  • Braco

    31. jul 2015 | 19:21

    Od kad ja znam za sebe ovo je bio problem na moru u Crnoj Gori, jednostavno nas ne vole i ljubomorni su na nas Srbe. Drugo, preko zime je sve i jedan crnogorčić u teretani, djetici se spremaju za sezonu da nabace neki mišić. Šteta je što ne mogu mozak napumpati.... Pripremaju se za naše devojke iz Srb da bi ih "očarali" figurom i glupim komplimentima.... DJE SI MALA ŠTO ČINIŠ, i sl....lupaju u dzak malo kao fol treniraju, glupani glupi, ko će vam doći pomoći kad vas još malo šiptari napadnu??? Umesto da gajite bratske odnose sa nama koji smo vam najblizi po svemu vi nas napadate i tučete, još murija stoji na vašim stranama. Glupa je aman Srbija što vam dozvoljava studiranje i rad u našoj drzavi, sve vi ja vas vratio nazad u "kamenjar" BANDO POKVARENA, pa tucajte kamen gumenim čekićem.....

  • Goran

    31. jul 2015 | 19:06

    Tako vam i treba pored grčke vi idete u tu zabit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA