OVO JE MESTO NA KOM JE OTET TOMISLAV SALOPEK: Tu lokaciju često posećuju i TURISTI! (FOTO)

Tomislava su pripadnici ekstremističke grupe Sinajska provincija, koja je lojalna Islamskoj državi, oteli na putu koji iz oaze Baharija,, preko grada Šesti oktobar vodi do Kaira

  • 4

Tragična sudbina Hrvata Tomislava Salopeka, kojeg su islamski ekstremisti oteli 22. jula, a juče i pogubili, i dalje je glavna vest u svim medijima na Balkanu, ali i širom Evrope.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Objavljena slika odrubljene glave Tomislava Salopeka!

Hrvat koji je radio za francusku firmu u Egiptu, otet je kada se vraćao iz oaze Baharija, koja se nalazi na oko 400 kilometara od Kaira.

POČIVAJ U MIRU BOŽJEM: Ovako su se Hrvati oprostili od svirepo ubijenog Tomislava (FOTO)

Na područje oaze Salopek je poslat nakon što je u Kairu proveo šest meseci. Tomislava su pripadnici ekstremističke grupe Sinajska provincija, koja je lojalna Islamskoj državi, oteli na putu koji iz te oaze, preko grada Šesti oktobar vodi do Kaira.

UBILI SMO GA: Islamska država objavila tonski zapis o ubistvu Tomislava Salopeka!

Printskrin: Googlemaps Printskrin: Googlemaps

Prema jednim informacijama otet je na 22 kilometara od Karia,  dok je prema drugim, otet na oko 40 kilometara od egipetske prestonice, koja je, takođe, jedno od omiljenih mesta turista.

Foto: Facebook Foto: Facebook

SVI SMO MI TOMISLAV: Strašna sudbina mogla je da zadesi svakog ko je otišao u beli svet da zaradi za život!

Ekstremisti su zaustavili kola kojim je putovao, vozača koji je upravljao automobilom u kojem je bio Tomislav su pustili, a Salopeka oteli.

Printskrin: Googlemaps Printskrin: Googlemaps

Prve vesti o otmici pojavile su se tek dva dana nakon toga. Tada još nije bilo poznato da iza svega stoji Islamska država.

VAŠ ISLAM, MONSTRUMI, NIJE I MOJ ISLAM: Novinar iz Bosne statusom na Fejsbuku nakon smaknuća Tomislava Salopeka zapalio BALKAN!

Na kraju, ispostavilo se da su džihadisti otmičari, a nakon objavljivanja užasnih fotografija obezglavljenog Tomislava jasno je da su svoju surovu odmazdu iskalili na nedužnom čoveku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prorok

    13. avgust 2015 | 13:51

    NIJE MI JASNO KAD SU U PITANJU NAŠI TURISTI!!!STA IMAJU DA TRAŽE U TIM NEKRŠTENIM ZEMLJAMA???????DRZAVA NE BIBTREBALA DA REAGUJE ZA TAKVE LJUDE TO SU NJIHOVE ODLUKE INJIHOV RIZIK AKO ODU U TUNIS,EGIPAT ITD!!!!!!!!

  • Branka

    13. avgust 2015 | 14:37

    Njemu pokoj dusi, porodici saucesce, ali ovo je vise nego strasno kao da smo u petom veku!

  • Nikola delije

    13. avgust 2015 | 14:06

    Dihadisti ubijaju i svoje ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA