(EKSKLUZIVNO) ZAGRLIO SAM AMIRA, PLAKAO JE, A ONDA SE OSMEHNUO! Dirljiva ispovest policajca koji je proslavio Srbiju (FOTO)

"Bilo koja nacija bilo koja vera deca nisu kriva", izjavio je za "Telegraf" Redžep Arifi

  • 82

Pripadnik MUP-a Srbije, koji je pokazao zašto su Sirijci od svih naroda u našem okruženju zahvalni jedino Srbima je Redžep Arifi iz Preševa, čija je slika na kojoj drži u naručju sirijskog dečaka Amira obišla svet.

DRAGI AJLANE, VOLEO BIH I TEBE DA DRŽIM I LJUBIM: Potresan status policajca heroja iz Preševa (FOTO)

Kad vidite ovu fotografiju SRPSKOG POLICAJCA sa BEBOM izbeglicom, biće vam jasno šta Sirijci misle o nama (FOTO)

Redžep koji nam se prvo zahvalio na podršci, za "Telegraf" kaže da je fotografija nastala u selu Miratovac, kad je majci ovog dečaka umornog od puta ponudio da joj on pridrži dete.

Foto: BBC/ManveenRana, Twitter/@ManveenRana Foto: BBC/ManveenRana, Twitter/@ManveenRana

- Pristala je i sela na zemlju, jer više nije mogla da stoji. Dete je plakalo, a posle nekog vremena, kad sam ga zagrlio, počelo je da se smeje i da se igra sa mnom - priča ovaj plemeniti policajac, koji kaže da ne zna ni ko ni kada ih je slikao, već da je samo u jednom trenutku shvatio da je poznat u celom svetu i da ga svi zovu da mu čestitaju.

Iako je među njima bio i ministar policije Nebojša Stefanović, Redžep napominje da je njemu to sasvim normalna stvar.

BILO KOJE NACIJE, BILO KOJE VERE, DECA NIKAD NISU KRIVA: Srbiju danas voli ceo svet ZBOG POLICAJCA REDŽEPA ARIFIJA! (FOTO)

Foto: Facebook/Rexhep R Arifi Foto: Facebook/Rexhep R Arifi

Ljudi, to su sve deca, moramo dobro da se ponašamo prema deci. Bilo koje nacije, bilo koje vere, deca nikad nisu kriva! - poručuje on.

U opisu slike koja je zabeležena ovih dana na makedonskoj granici na kojoj su umorne izbeglice čekale autobus koji će ih odvesti do Preševa, piše da su "Srbi fer i prvi koji emigrante ne tretiraju kao životinje".

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    10. septembar 2015 | 13:03

    Za svaku pohvalu!

  • Sasa laktasi

    10. septembar 2015 | 12:59

    ljudina

  • Budala koja jos ima vire u Balkan

    10. septembar 2015 | 12:41

    Dokaz da jos ima dobrih ljudi,velikog srca... Malom Amiru zelin da pronadje miran dom sa svojon familijon,a Redzepu da ga srica prati di god nogon kroci! Velik si covik Redzepe i od Boga i ljudi zasluzujes najbolje... Milion srca i poljubaca za obojicu od Maris iz Splita!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA