Slovačka diže bunu protiv Nemačke stavljanjem VETA na obavezne kvote o preraspodeli izbeglica!

Imam mandat vlade i parlamenta da stavim veto na bilo kakva pitanja koja se tiču kvota, jer ona nemaju nikakvog smisla, ona su direktno usmerena protiv izbeglica i ne rešavaju krizu ni na koji način - rekao je Kalinak u televizijskom intervjuu, preneo je Rojters

  • 7

Slovačka će staviti veto na bilo kakvu odluku o obaveznim kvotama za preraspodelu izbeglica među državama članicama Evropske unije na sastanku 14. septembra, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Slovačke Robert Kalinak.

OVIH 5 ZEMALJA MOGU DA UNIŠTE EVROPSKU UNIJU zbog svojih zakona o migrantima muslimanima!

- Imam mandat vlade i parlamenta da stavim veto na bilo kakva pitanja koja se tiču kvota, jer ona nemaju nikakvog smisla, ona su direktno usmerena protiv izbeglica i ne rešavaju krizu ni na koji način - rekao je Kalinak u televizijskom intervjuu, preneo je Rojters.

Ministri unutrašnjih poslova i pravde 28 država članica EU sastaće se sutra na vanrednom sastanku u Briselu na kome će razmotriti predloge za preraspodelu izbeglica koje je predsednik Evropske Komisije Žan-Klod Junker izneo prošle sedmice.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • obilic

    13. septembar 2015 | 19:47

    NECE NI ĆURAN NA SVADBU ALI KAD GA ISPECU IDE U VRH SOVRE

  • Lila

    13. septembar 2015 | 19:36

    Pocelo je pocelo.

  • тхеиксфајлс

    14. septembar 2015 | 01:37

    Словаци, Чеси, Мађари, ево и Данци па и Немци изгледа, крећу да се буде, једино Срби ликују и покушавају да буду хумани на своју штету и да би задивили ко зна кога.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA