(VIDEO) OPASNO PO ŽIVOT, VOZ PROLAZI, RAMPA DIGNUTA: Na ovom prelazu su ljudi već ginuli, a KVAR SE STALNO PONAVLJA!

Veća tragedija je izbegnuta zahvaljujući prisebnosti vozača "pežoa", koji je uspeo da se u poslednji čas zaustavi na metar od pruge

  • 3

Rampa na putnom prelazu na barskoj pruzi na Obilaznici, jednoj od najprometnijih saobraćajnica u valjevskom kraju, ponovo je u kvaru!

IŠAO PO CIGARETE PA POGINUO: Udario ga voz, jer rampa ne radi? (FOTO)

Snimci koje je neko od putnika napravio iz brzog voza Bar-Beograd potvrđuju da je taj voz na Obilaznici prošao preko putnih prelaza, a da se u tom trenutku rampa nije spustila. Veća tragedija je izbegnuta zahvaljujući prisebnosti vozača "pežoa", koji je uspeo da se u poslednji čas zaustavi na metar od pruge.

NEKO ĆE NASTRADATI: Vozovi prolaze, a rampe podignute! (FOTO)

Iako smo od direktora "Medija centra" Železnica Srbije Nenada Stanisavljevića dobili obećanje da će proveriti zbog čega je došlo do problema s rampom i kada će taj putni prelaz biti ponovo biti bezbedan za vozače, odgovore još nismo dobili.

I NIKO KRIV: Rampa podignuta, a vozovi prolaze li, prolaze...

Ovo nije prvi put da se rampa na ovoj frekventnoj saobraćajnici pokvari. Poslednji put rampa je bila u kvaru nakon prošlogodišnjih majskih poplava, ali nije ugrožavala bezbednost velikog broja vozača koji automobilima svakodnevno prelazi prugu Beograd-Bar na Obilaznici, jer vozovi zbog oštećenja pruge nisu saobraćali nekoliko meseci.

DA LI TREBA NEKO DA IZGUBI GLAVU? Podignuta rampa, a vozovi prolaze! (VIDEO)

Pre nekoliko godina na tom mestu je poginuo jedan valjevski taksista, na koga je naleteo voz, dok je prelazio barsku prugu u trenutku kada je rampa bila podignuta.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • batakiza

    22. septembar 2015 | 12:49

    ...rampa podignuta, rampa podignuta...ispred svakog putnog prelaza postoji "andrejin krst" oni koji nisu kupili vozacku dozvolu znaju sta to znaci...toliko

  • ✔✅✔

    22. septembar 2015 | 11:30

    Pezo stoji bar 4m dalje

  • Devetka

    22. septembar 2015 | 11:21

    Isto je i na pruznom prelazu izmedju Rume i Stare Pazove. Sreca da niko još nije poginuo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA