Evo preko kojih graničnih prelaza i kako možete da uđete u Hrvatsku (FOTO)

Na mapi su crvenim tačkama obeleženi granični prelazi na kojima ne možete preći u Hrvatsku, narandžastim tačkama su obeleženi granični prelazi preko kojih možete preći samo pešice, a zelenim oni preko kojih možete preći automobilom

  • 0

Hrvatska granica i dalje je zatvorena za srpske kamione, autobuse i automobile. Iz Srbije se ovu zemlju trenutno može ući samo pešice, ali čak ni to nije moguće na svim graničnim prelazima.

DA LI JE SRBIJA JE ODAVNO TREBALO DA POKAŽE ZUBE HRVATIMA? Evo šta su Srbi rekli o KONTRAMERAMA. Slažete li se s njima?

Iz granične policije i Auto moto saveza Srbije preporučuju vozačima da je najbolje da automobilom u Hrvatsku idu preko Bosne i Hercegovine.

IZJAVE HRVATSKOG PREMIJERA KOJE SU ZAPALILE BALKAN: Ovo su sve Milanovićeve poruke Srbima (VIDEO)

Hrvatska za sada propušta sve srpske automobile (ne i kamione) koji dolaze iz bilo koje druge države (Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske), osim iz Srbije.

Iz Srbije je u Hrvatsku trenutno moguće ući pešice samo na dva granična prelaza: Batrovci - Lipovac i Šid - Tovarnik. Granični prelazi Bezdan, Bogojevo i Bačka Palanka potpuno su zatvoreni od 17. septembra i preko njih ne možete preći ni pešice.

HRVATSKE FIRME u Srbiji gube dnevno MILION EVRA zbog CARINSKOG RATA!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Alternativna ruta automobilom za Hrvatsku vodi preko Bosne i Hercegovine. Najkraći put su granični prelazi na tromeđi između Srbije, Hrvatske i BiH.

Na graničnim prelazima Sremska Rača i Badovinci, između Srbije i BiH, zadržavanja su oko pola sata.

Granični prelaz Jamena, kojim se u BiH prelazi preko skele, radi od 7 do 20 sati. Skela iz Srbije kreće u neparnim satima, a iz BiH u parnim. Dnevno iz Srbije za BiH ima sedam polazaka skele.

Na mapi (naslovna fotografija) su crvenim tačkama obeleženi granični prelazi na kojima ne možete preći u Hrvatsku.

Narandžastim tačkama su obeleženi granični prelazi preko kojih možete preći samo pešice, a zelenim oni preko kojih možete preći automobilom.

Od sada Telegraf pratite preko Vajbera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA