POTRESNO: Ovo su poslednje reči mladića (19) koji je SEBI PUCAO U GLAVU!

- Majčina snaga i nada je bio. Radio je celog leta kao drvoseča, hteo jue da zaradi novac da polaže vozački ispit - kaže majka nastradalog mladića

  • 10

Milan Zdravković (19) ubio se na proslavi rođendana svog druga kada je pucao iz pištolja sebi u glavu.

VELIKA TRAGEDIJA KOD VLASOTINCA: Mladić (19) se ubio na proslavi rođendana kod druga!

Komšinica nastradalog mladića Violeta Milošević iz Ravne Gore pored Vlasotinca kaže da ništa nije naslućivalo tragediju.

- Niko nije popio ni kap alkohola, a nesrećni Milan (19) nije ni tortu pojeo. Sedeli smo i pričali, a onda je M. M. otišao motorom do svoje kuće u susednu mahalu Morič da donese medalje koje je osvojio na sportskim takmičenjima, da se pohvali pred društvom. Nisam ni sanjala da je ispod jakne zadenuo pištolj. Odjednom, vidim da se slikaju sa medaljama i pištoljem, slikao se i Milan. Mislila sam da je igračka. Poslednje Milanove reči su bile - Šta kažete da se ubijem sada?, a ovaj dečak što je doneo pištolj u šali mu je odgovorio - Nemoj se ubiti, ubiću te dogodine. Niko nije znao da je u pištolju ostao metak... - priča Violeta Milošević za "Večernje novosti".

Ona je u svojoj kući priredila skromno rođendansko slavlje svom najmlađem detetu, a nesrećni mladić je došao na tortu i sok jer se družio sa Violetinom najstarijom ćerkom.

- Dok sam živa, proganjaće me slika Milana kako leži u lokvi krvi. Sve se odigralo toliko brzo da nisam stigla da reagujem - priča ona.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Milanovi drugovi su u šoku, a najteže je M. M. koji je doneo pištolj.

Njegov otac Predrag kaže da mu je sin na lekovima za smirenje i da mu teško pada smrt druga.

- Ne znam kako je uzeo pištolj, te večeri nisam bio u kući. Mogu samo reći da je pištolj moj i da sam imao dozvolu za držanje - kaže on.

Porodica je tek juče preuzela telo iz Zavoda za sudsku medicinu.

Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina

- Majčina snaga i nada je bio. Radio je celog leta kao drvoseča, hteo ju da zaradi novac da polaže vozački ispit. Nismo mogli to da mu pružimo jer živimo od invalidnine najstarijeg sina, deset hiljada dinara mesečno. Milan je završio samo osmoljetku i od tada radi kao drviseča. Mučio se po 12 sati dnevno za dve hiljade dinara - očajna je majka Ljubinka.

- Stalno mi je govorio - Nemoj se sekirati, Bine, oženiću se ja, pa će te snaja odmeniti u poslovima. Kada sam ujutru pred vratima videla policiju, znala sam da mu se nešto loše desilo, mislila sam da je stradao u drvarenju. Nikada mi ne bi palo na pamet da je stradao od metka, jer njega oružje nije zanimalo. Bio je dete za primer.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    29. septembar 2015 | 08:31

    Nesmotrena igra je odnela jedan mladi tek zapoceti zivot.Pocivaj u miru.

  • ☆☆☆

    29. septembar 2015 | 02:16

    Strasno

  • Aca

    29. septembar 2015 | 10:20

    Ljudi ako vec hocete da imate vatreno oruzje u vasem domu, vodite racuna da niko sem vas ne zna gde mu je mesto. Ovoj decak nije se ubio sam, ubili smo ga svi mi, ovo je drustveno socijalna i pravna greska!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA