DECA PRONAŠLA LJUDSKU LOBANJU NA LIVADI PORED ŠKOLE: Strava i užas u srpskom selu!

- Ne znam otkud ona tu, jer dan ranije, čini mi se, nije tu bila. Ništa se sumnjivo ni u našem, a koliko znam ni u okolnim selima u poslednje vreme nije dogodilo da bismo mogli i da pretpostavimo o čemu je reč - kaže meštanin Slavko Ivanović

  • 2

U selu Vraneši, nedaleko od Vrnjačke Banje, na livadi iza seoske prodavnice kod OŠ "Branko Radičević" u četvrtak ujutru pronađena je lobanja. Deo tela odnet je na Institut za sudsku medicinu, nakon čega bi trebalo da bude poznat identitet osobe i da li je možda u pitanju ubistvo, kako pišu "Večernje novosti".

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U SRBIJI: Zdrobili mu lobanju pošto ih je uhvatio u krađi!

Lobanju u fazi raspadanja sa još vidljim ostacima kože prvi su primetili osnovci koji su za vreme velikog odmora došli na livadu kako bi ubrali kruške. Njihovu graju čuli su meštani koji su, videvši lobanju u travi, odmah pozvali policiju.

- Pošto mi je radnica prodavnice rekla da se na livadi nalazi lobanja, pozvao sam policiju. Ne znam otkud ona tu, jer dan ranije, čini mi se, nije tu bila. Ništa se sumnjivo ni u našem, a koliko znam ni u okolnim selima u poslednje vreme nije dogodilo da bismo mogli i da pretpostavimo o čemu je reč - kaže meštanin Slavko Ivanović.

Kako nezvanično saznaju "Večernje novosti", u blizini mesta gde su đaci primetili lobanju, osim nekih životinjskih, bar do juče po podne, policija nije pronašla druge ostatke ljudskih delova tela.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA