SRBIN NOKAUTIRAO RUSKINJU: Opšta tuča na dečijem rođendanu! (VIDEO)

U celu priču umešao se i izvesni Nj.B., koji navodno ima srpski pasoš. On je sa nekoliko udaraca nokautirao jednu od žena koje su učestvovale u tuči

  • 22

Jedna majka u Rusiji napravila je malu pometnju na dečjem rođendanu, a iz koje je izvukla deblji kraj - dobila je nekoliko udaraca od, ni manje ni više, Srbina.

Nakon što se majka jednog deteta koja se zove Anastasija žalila na "raskalašno" ponašanje drugog deteta, druga mama odreagovala je burno.

Ona se osetila jako uvređenom i krenula da se svađa sa drugim roditeljima, nakon čega je počela tuča u kojoj je učestovalo nekoliko majki.

U celu priču umešao se i izvesni Nj.B., koji navodno ima srpski pasoš. On je sa nekoliko udaraca nokautirao jednu od žena koje su učestvovale u tuči.

KRVAVA KAFANSKA SVAĐA: NENAD M. (39) izboden NOŽEM u stomak!

Kako Dejli mejl prenosi, ovaj čovek je od ranije poznat policiji u Rusiji, jer je navodno bio umešan u kidnapovanje, ali je oslobođen zbog nedostatka dokaza.

Pogledajte video:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs/Izvor: Daily Mail)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA