SRBI VOLE TROJKU I PUŠENJA SE NE ODRIČU, A NEĆETE VEROVATI ŠTA MISLE O NOLETU: Ovako je Srbija glasala u anketama Telegrafa

Ankete Telegrafa dale su nam i u prošlih nedelju dana zanimljivu sliku o srpskom društvu, našim navikama, ali i željama i fantazijama

  • 4

Telegraf je i u prošlih nedelju dana postavljao u svoje tekstove ankete sa pitanjima o najaktuelnijim temama.

EVO GDE BI SRBI NAJVIŠE VOLELI DA ŽIVE: Iznenadićete se, ali ne razlikujemo se mnogo od drugih!

Hvala vam što ste učestvovali i davali veoma zanimljive odgovore, a evo šta smo na osnovu njih zaključili.

SRBI HOĆE KRALJA I SLANINU, A ANA IVANOVIĆ IM NIJE NAJSEKSEPILNIJA TENISERKA: Ovako je Srbija glasala u anketama Telegrafa

Nekada deca nisu ni smela da kažu roditeljima da ih je nastavnik kaznio, a danas smo sve češće svedoci da školarci čak i fizički napadnu svoje vaspitače. Pitali smo vas kako da se nastavnici zaštite od učenika, a skoro 70 odsto vas je konstatovalo da moraju biti strožiji.

SRBI VOZE KAO FLOJD, A "ONA ODOZGO" IM JE OMILJENA POZA U SEKSU: Ovako je glasala Srbija u anketama Telegrafa

Nekada se govorilo "puši kao Turčin", a danas je realnije reći "puši kao Srbin". Za Srbe ni udaranje  po džepu nije dovoljan razlog, uz sve zdravstvene opasnosti koje pušenje donosi, da se odreknu cigareta. Neverovatno je da čak dve trećine vas nema nameru da cigarete ostavi ni posle novog poskupljenja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Čitaoci Telegrafa smatraju da su sve usluge SPC preskupe, a čak 42 odsto tvrdi da je venčanje događaj na koji najviše potroše u crkvi.

Jadranska liga u košarci u kojoj Srbi i Hrvati učestvuju zajedno postoji više od decenije. Međutim, čak 64 odsto Srba smatra da regionalna liga u fudbalu nije realna a da u njoj učestvuju i Hrvati.

Za Srbe je opšte poznato da obožavaju najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, ali da li ste znali da čak 83 odsto vas smatra da je nepobediv zato što je vanzemaljac.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Lepa vest je da Srbi i dalje veruju u romantiku, pošto čak 93 odsto vas smatra da je to najbolji način da se iskaže ljubav. U skladu sa ovim ne čudi nas što dve trećine vas želi da doživi prosidbu na plaži, a na pesku latice od ruže u obliku srca...

Čak 92 odsto vas je navelo da im je glavna seksualna fantazija da proba trojku, što implicira da je manje od osam odsto imalo prilike da proba tako nešto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina Jerković

    16. novembar 2015 | 07:46

    Neverovatno je da čak dve trećine vas nema nameru da cigarete ostavi ni posle novog poskupljenja. Још један доказ да у Страдији живе себични и злобни људи који због свог "задовољства" су спремни да трују и себе и своју околину. Чак и животење штите своје љубимце док пушачи свесно уништавају здравље своје деце терајући их да буду "пасивни пушачи", ускраћујући при томе сопственој деци бољу исхрану због куповине цигарета. Јадна Србијо.

  • Brasa

    16. novembar 2015 | 13:59

    Trojka je odlicna , Nole care , a sto se cigareta tice pa naravno i to u Alkohol hehe pa kad je dobro, zdravlje ok , pa necu da zivim ko kamila 50 god dosta !

  • aleksandar

    16. novembar 2015 | 12:01

    Ja spadam u tih 8% sto su probali trojku... A sto se tice poskupljenja cigareta lepo kupis duvan,savijas kao covek i za 1000 dinara pusis 15 dana. samo neka dizu cenu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA