Hrvatska: Deca obila vrtić i ukrala pelene

Četvoro dece iz hrvatskog mesta Pribislavac sumnjiče se za sedam teških krađa tokom aprila na području Međimurske županije

  • 0

Četvoro dece iz Prebislavaca u Međimurskoj županiji u Hrvatskoj, obili su vrtić u ovom mestu, i iz njega odneli pelene, salvete i maramice, vredne nekoliko hiljada kuna!

Prema pisanju hrvatskog Večernjeg lista, policija je otkrila počinioce sedam teških krađa koje su se dogodile tokom aprila širom Međimurske županije, i većina njih su - deca!

Mališani koji su obili vrtić i ukrali pelene, prema najavi međimurske policije, biće prijavljeni Opštinskom državnom tužilaštvu u Čakovcu.

Takođe, četvoro mališana, za koje policija, međutim, nije navela da li je reč o istim dečacima, i jedan maloletnik ukrali su kablove u jednom dvorištu u Pribislavcu. U istom selu troje dece provalilo je u prostorije fudbalskog kluba, gde su pokušali da ukradu stvari iz centra za karting.

(Telegraf.rs / izvor: Večernji list)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA