RUSIJA PRETI TURSKOJ: Snosićete pogubne posledice zbog nerazumnih akcija!

Vojni i vojno-pomorski ataše pri Ambasadi Turske u Moskvi kontraadmiral Ahmet Guneš bio je hitno pozvan u Ministarstvo odbrane radi razgovora sa zamenikom ministra odbrane Anatolijem Antonovom, saopštila je pres-služba vojnog resora Rusije

  • 30

Turski vojni diplomata upozoren je danas na moguće pogubne posledice nerazumnih akcija zvanične Ankare prema ruskom vojnom kontingentu koji je izvodio zadatke u borbi sa međunarodnim terorizmom u Siriji, saopšteno je u ruskom Ministarstvu odbrane.

NEŠTO JE MNOGO SUMNJIVO U VEZI SA INCIDENTOM U EGEJSKOM MORU: Kako Rusi nisu primetili brod koji je bio udaljen 1 kilometar?

Vojni i vojno-pomorski ataše pri Ambasadi Turske u Moskvi kontraadmiral Ahmet Guneš bio je hitno pozvan u Ministarstvo odbrane radi razgovora sa zamenikom ministra odbrane Anatolijem Antonovom, saopštila je pres-služba vojnog resora Rusije, prenosi Sputnjik.

(VIDEO) TURSKI BROD JE IŠAO PRAVO NA NAS, MORALI SMO DA PUCAMO: Detalji novog incidenta u Egejskom moru!

- Između ostalog, bila je saopštena duboka zabrinutost još jednom u nizu provokacijom turske strane prema ruskom patrolnom brodu ''Smetlivi'' u Egejskom moru, koji je radi upozorenja na sudar sa turskim brodom ''Gečiciler Balik Čilik'' bio prinuđen da otvori vatru iz lakog naoružanja na rastojanju koje garantuje nepogađanje turskog broda - dodali su u Ministarstvu odbrane.

RUSKI BROD PUCAO, INCIDENT SA TURCIMA U EGEJSKOM MORU: Turski izaslanik u Moskvi hitno pozvan na sastanak!

- Kontraadmiral Ahmet Guneš obećao je da će odmah upoznati Ankaru sa ruskim stavom - dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOZA ZEMUNAC

    13. decembar 2015 | 17:38

    CEPAJTE BRAĆO RUSI.ZIVELI.

  • slvako

    13. decembar 2015 | 17:59

    Oooo turcii smirite se malo svaka batina ima dva kraja vas svrbe ledja?

  • Čiča-deda

    13. decembar 2015 | 22:43

    Velikoj Rossii se sve može i odobrava,opkoljena je sa tri strane od nato gamadi,i njeno je pravo da se brani svim sredstvima.Nije i važno ni ko ssm i šta sam,al sam vrhunski i pridružujem se Rossiji,mnogi će cvileti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA