MAĐARI PUCALI NA AUTOMOBIL SA SRPSKIM TABLICAMA: Filmska policijska potera za izbeglicama

- Ovom prilikom niko nije povređen, a vozilo je nastavilo dalje, auto-putem u pravcu Budimpešte - navedeno je u saopštenju

  • 4

Mađarska policija upotrebila je jutros vatreno oružje u akciji zaustavljanja vozila srpskih registracija zbog sumnje da se njime prevoze ilegalni migranti, a povređenih nije bilo.

IZABRANA FOTOGRAFIJA GODINE: Nastala je na srpsko-mađarskoj granici, a priča o njoj će vas RASPLAKATI (FOTO)

Kako je saopštila Policija Mađarske, policajci Županije Bač – Kiškun pokušali su jutros oko osam časova da zaustave Ford Fokus srpskih registracionih oznaka, nakon čega je vozač automobilom pobegao u pravcu Segedina.

U akciju su se uključili i policajci Županije Čongrad iz Morahaloma koji su kod mesta Domasek bili primorani da upotrebe oružje i to u više navrata pošto su im, kako je navedeno, bezbednost i život bili u opasnosti.

- Ovom prilikom niko nije povređen, a vozilo je nastavilo dalje, auto-putem u pravcu Budimpešte - navedeno je u saopštenju.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Automobil je konačno zaustavljen, kako se navodi, kod mesta Kištelek, a u njemu se, pored vozača iz Srbije, nalazilo pet migranata iz Maroka. Osim toga, kod vozača je otkrivena materija za koju se sumnja da je narkotik.

Protiv vozača automobila biće podneta odgovarajuća prijava kod nadležnog suda u Segedinu.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    19. februar 2016 | 14:56

    U zatvor i sto strozije kazniti! Zbog ovih supljeglavaca ima da nam gori Evropa.

  • Znalac

    19. februar 2016 | 20:50

    Pega veber i ekipa

  • Dr. za rock and roll

    21. februar 2016 | 18:17

    Ako ako. Sad ga razvalite jedno 5--10 godina za njegovo dobro i da ne bruka ovu zemlju. Otprilke toliko traje odvikavanje od heroina ako se za to vreme ne uzima. Opet ce dobiti drugu sansu u zivotu a da toga nije ni svestan. Danas je imao veliku srecu kad vec nije ubiven ili se overio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA