MIGRANTI, OVAKO ĆETE IMATI SEKS: Nemačka objavila priručnik za izbeglice (FOTO)

Autori, takođe, detaljno opisuju seksualne poze, različite tehnike, korišćenje pojedinačnih delova tela, a da ne bude zabune, tekst je propraćen odgovarajućim crtežima

  • 9

Novi projekat nemačke Savezne centrale za zdravstveno prosvećivanje ima za cilj da uputi migrante u tajne seksualnosti i ljubavi.

Merkelova i Cipras BESNI na balkanske države, NAPADAJU ih zbog zatvaranja granica!

Prema njihovom priručniku, sastavni deo seksa su, između ostalog, i ljubljenje, maženje i oralni seks. Autori takođe detaljno opisuju seksualne poze, različite tehnike, korišćenje pojedinačnih delova tela, a da ne bude zabune, tekst je propraćen odgovarajućim crtežima.

Ilustracija: zanzu.be Ilustracija: zanzu.be

- Možete da stimulišete bradavice i anus partnera jezikom. Za vaginalni seksualni odnos možete da koristite i objekte kao što je vibrator - navodi se u jednom uputstvu.

Ilustracija: zanzu.be Ilustracija: zanzu.be

Uputstva se mogu pročitati na 13 jezika (između ostalog, na arapskom, turskom i ruskom), a razvrstana su po kategorijama: telo, planiranje porodice i trudnoća, infekcije, seksualnost, odnosi i osećanja, prava i zakoni. Međutim, ona pre svega ukazuju na to da seksualni odnos treba da bude dobrovoljan čin.

Ilustracija: zanzu.be Ilustracija: zanzu.be

List “Zidojče cajtung” navodi da je ideja potekla iz Belgije.

Fotografija: zanzu.be Fotografija: zanzu.be

- Ne postoje pravila koja definišu šta jeste dobar seks, a šta nije. Predstave o tome se razlikuju od čoveka do čoveka. Razgovarajte o tome dokle želite da idete. Ne morate da radite sve, niti da u svemu uživate - objašnjava se na portalu.

(Telegraf.rs / welt.de/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mozak

    12. mart 2016 | 00:51

    Migranti divljaci, a Nemci retardirani. Vidi sad migranti će za koju godinu da postanu Nemci, što znači da će retardirani divljaci da odlučuju o tome da im se Srbija pridruži u EU. Kako je ovaj svet otišao u pm.

  • Zeks

    11. mart 2016 | 13:34

    Nijemci misle da su ovi nesretnici sasli sa grane strasno ko da nisu imali odnos nego oni da ih nauce jos i njihove zene i cure da idu na obuku kod ovih medjeda.

  • Jax

    11. mart 2016 | 19:30

    Pa mora da im se crta kad siluju po gradovima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA