DEMOKRATIJA MORA DA SE ODUPRE OVOM UDARU: Ostavka Davutoglua potresla celu Tursku!

- Ostavku Davutoglua ne treba posmatrati kao unutarstranačko pitanje, svi pobornici demokratije moraju da se odupru ovom dvorskom udaru - rekao je Kiličdaroglu na konferenciji za novinare održanoj u centrali Republikanske narodne partije

Komentari

  • jevdokija

    5. maj 2016 | 17:02

    Davutoglu je pametan naprednjak koji se povukao da bi svoju porodicu spasao od osvete Erdoganovih ljudi, Njegovi istomisljenici nece uspeti dokle god je zmija Erdogan na vlasti. Pored Erdogana Turska ide unazad umesto da ide u korak sa normalnim, naprednim, modernim svetom. Sve mi se cini da bi se Erdi kad bi smeo i javno izjasnio za teroristicku islam. organizaciju protiv koje se takoreci ceo svet bori. Cak je u nemackim medijima pisalo da sa njima tajno i saradjuje. Najljigavije stvorenje, gadi mi se kad ga vidim u novinama ili na televiziji.

    • 5. maj 2016 | 18:50

      Mlj1228

      @jevdokija

      To je jedan od dokaza ,koliko su Rusi bili u pravu. Erdogan je jedan fanaticni islamista , koji se krije pod "suknjom" amera, i kojima sluzi za prljava dela protiv rusa , a za uzvrat , dobija zeleno svetlo da ubija kurde. Tog fundamelistu treba skinuti i staviti u samicu ,za ceo preostali zivot. Turska sa njim vise nije laicka zemlja, ma da i ranije nije bila , osim za vreme Ataturka koji je ovu zemlju modernizovao i stavio madju laicima.

    • 6. maj 2016 | 21:07

      Behar

      @jevdokija

      To je Turska nikad jača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA