NAJLEPŠA VEST DANA: Otvoren naučni klub u Kikindi!

U Kikindi je otvoren deveti po redu Naučni klub, koji je deo mreže od dvanaest klubova širom Srbije

  • 0

Mreža naučnih klubova proširila se, u utorak 30. maja, za još jedan, u Kikindi. Otvaranju su prisustvovali Bosiljka Srdić, zamenica gradonačelnika Kikinde, Nemanja Đorđević, direktor Centra za promociju nauke, i Dejan Karanović, direktor Centra za stručno usavršavanje Kikinda, u čijim prostorijama se nalazi klub.

U Kruševcu je otvoren osmi po redu Naučni klub u Srbiji

Novi Naučni klub, jedan od dva vojvođanska na mapi od dvanaest klubova širom Srbije, sledi koncept ostalih u mreži: uz radni deo, u kome će se odvijati radionice, predavanja, tribine i druge aktivnosti, postoji i kutak za kreativni odmor, uz malu, a rastuću naučnopopularnu biblioteku.

Otvoren Naučni klub u Smederevu (FOTO)

Nakon zvanične ceremonije potpisivanja Memoranduma o saradnji između grada Kikinde, Centra za stručno usavršavanje Kikinda i Centra za promociju nauke, Branimir Acković iz CPN-a je prisutnim zvanicama održao predavanje na kome je govorio o mogućnostima i potencijalima za korišćenje naučnih klubova u svrhu neformalnog obrazovanja.

Istražite više o mreži naučnih klubova: http://elementarium.cpn.rs/u-centru/mreza-naucnih-klubova/

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA