Rada Matić iz Beča teško optužuje: MARJANOVIĆI SU SEKTAŠI i ŽRTVOVALI SU JELENU!

- Kako Jelena nije htela da uđe u njihovu grupu, a ni da dozvoli da joj dete u sve to uvuku, morali su da je žrtvuju i ubiju - tvrdi ova žena

  • 97

Mesec dana nakon zverskog ubistva Jelene Marjanović (33) na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, sa njenim suprugom Zoranom počela je da se dopisuje Radmila Matić iz Beča.

RADMILA MATIĆ O ZORANU MARJANOVIĆU: Nije me angažovala policija, OVO je prava istina! (FOTO)

- Bila sam zgranuta kada je on potvrdio da je Jelena na boljem mestu, da je srećna, spasena i stalno je ponavljao da je srećna u carstvu nebeskom. Znala sam da tu nije nešto kako treba i da su Marjanovići garantovano neki sektaši koji su žrtvovali Jelenu. On misli da ima ključ spasenja i da je Božji izaslanik. To jedan pravoslavac, normalan vernik, sebi nikada ne može da dopusti. Dakle, oni su tipični sektaši. Pokojna Jelena nije bila deo sekte, normalno je sahranjena, po pravoslavnim običajima - ispričala je Rada, za koji su mediji prethodnih dana spekulisali da je poslužila kao mamac beogradske policije, te da je njena uloga bila da zavede Zorana preko SMS poruka kako bi joj se na kraju poverio i eventualno otkrio nepoznate detalje o pevačicinoj smrti.

ULETELA U CRNI DŽIP OKRUŽENA TELOHRANITELJIMA: Ovo je Rada M, s kojom se dopisivao ZORAN MARJANOVIĆ! (VIDEO) (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ipak, ona je takve navode negirala, objasnivši da je konunikaciju sa Zoranom ostvarila samoinicijativno, da ga je prvo “ispljuvala” jer je mislila da je ubica, ali kada je pročitala da je zlikovac navodno pronađen obešen, izvinila mu se preko Fejsbuka i tako je, 4. maja, počelo dopisivanje. Ono se tri dana kasnije nastavilo preko Vibera.

Rada Matić za Jeleninu smrt sada optužuje čitavu porodicu Marjanović.

- Kako Jelena nije htela da uđe u njihovu grupu, a ni da dozvoli da joj dete u sve to uvuku, morali su da je žrtvuju i ubiju. Sigurna sam da je njena svekrva Zorica predvodnica, i da je ona u sekti od svoje pete godine, kada je poslednji put i bila na groblju, baš kao što mi je ispričao Zoran! - rekla je ona i naglasila kako ne smatra da je Zoran lično ubio svoju suprugu, ali da je sigurna da je umešan u zločin.

Da bi ga raskrinkala, Rada je slala poruke lascivne sadržine, kako bi videla Zoranove reakcije i eventualno saznala pojedinosti koje bi doprinele istrazi.

- Pristajao je na sve erotske fantazije, ubeđivao me je da što pre dođem u Beograd, da sve što pre ostvarimo. A onda je glumio tužnog muža i odlazio na groblje - rekla je Matićeva u intervjuu Informeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    3. jun 2016 | 09:19

    Samo nam još ovakve fale da cirkus bude kompletan. Sramota u šta se sve pretvorilo nesposobnošću policije. Stefanoviću, samo guraj svoje drugove bez škole u policiju na važna mesta. Sjajno.

  • Dejan

    3. jun 2016 | 09:16

    Pa, ovo je strasno! Ko ovoj zeni uopste daje medijski prostor!? Jadno...

  • M.M.

    3. jun 2016 | 10:20

    Ova je luda nacisto!!! Sada ce Rada od niceg da postsne nesto! Ma daj zeno skini se! Ko si ti da lupetas i pricas ovde gluposti! Sekta i.t.d

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA