(EKSKLUZIVNO) OTKRIĆU PRAVU ISTINU O RADI IZ BEČA: Zoran Marjanović odgovorio na sve optužbe!

- Ona hoće medijsku pažnju, to je jasno. Neke poruke postoje, ali dosta je izmontirano - rekao je Zoran i naglasio da će se sve razotkriti

  • 49

Zoran Marjanović, muž ubijene Jelene Marjanović, kaže da nikakvu pušku nije sakrio, već da je njegova puška u policiji.

PUŠKA JE ZORANOVA, ON UVEK IDE SA ŽANDARMERIJOM: Svekar Jelene Marjanović otkrio sve o oružju iz SMS poruka!

"NA KUNDAKU PUŠKE UGRAVIRANE SU DIRKE I VIOLINSKI KLJUČ": Nastavak SMS prepiske ZORANA MARJANOVIĆA sa RADOM IZ BEČA

- Ta puška je pravljena za takmičenje, ima dozvolu i sa njom sam se takmičio i osvojio medalju na međunarodnom takmičenju. Tačno je da ima ugraviran deo - rekao je Zoran za Telegraf.

"TRI CRNCA, PA DA HODA KAO ŠESTAR": OBOŽAVATELJKE Zorana Marjanovića prete RADI IZ BEČA silovanjem i batinama!

On je još dodao da je Rada iz Beča iznela strašne laži o njegovoj porodici, i da će za to da dobije tužbu.

- Ona hoće medijsku pažnju, to je jasno. Neke poruke postoje, ali dosta je izmontirano - rekao je Zoran i naglasio da će se sve razotkriti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blago tebi

    4. jun 2016 | 15:14

    Ma nema sanse da se poruke montiraju I sam to znas ali te zeznula svaka joj cast ahahaha navukla te super

  • Neki veliki drmr

    4. jun 2016 | 18:08

    Sve ove i ovakve vesti i diskusije nakon njih nemaju veze sa pronalaženjem Jeleninog ubice i samo razvodnjavaju priču. Ne mogu se oteti utisku da neko sabotira istragu još od prvog dana. Ovo je samo mazanje očiju, ovo sa Radom, sa mumijom, sa nepoznatim razbacivačem cveća na grobu, itd, itd. Sad se mi još ovde raspravljamo da li je Zoran požurio ili je trebao da čeka bar 2 godine... šta god uradio on Jelenu vratiti ne može, a setimo se, ne tako davno se po selima nakon smrti žene odmah tražila i dovodila nova, tako se moralo da bi domaćinstvo funkcionisalo. To je u redu? Ne branim ga niti ga kudim, jer svako ima pravo da radi po svom osećaju a ovo što je on uradio ne menja njegov status u ovom slučaju. Mi ne znamo da li je Zoran umešan u ubistvo, policija zna sigurno više od nas ali nema materijala za hapšenje bilo koga. Dokle god je tako, ne možemo satanizovati Marjanoviće ma koliko toga ukazivalo na njihovu umešanost. Meni lično najviše bode oči to što oni samo skidaju krivicu i brane jedni druge umesto da su se razleteli Borčom i okolinom, pitali i kurtu i murtu ko je šta video, tražili bilo kakve informacije, što ne sede inspektorima na kičmi 24/7... to bi valjda svako normalan kome je član porodice ubijen uradio, ne bi samo sedeo u kući i branio policiju, kao: ''Pustimo ih da rade svoj posao''? E što bi ih ja pustio! Izubilo se mnogo dragocenog vremena u prvim i najbitnijim danima istrage što ubici svakako ide u prilog. Samo je pitanje da li je sve to namerno ili nenamerno. Sve ukazuje da je ovo prvo.

  • ddd

    4. jun 2016 | 21:08

    Narod Srbije zeli ISTINU O JECINOJ SMRTI. Sve ostalo je uzas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA