≫ 

MASOVNA SILOVANJA NA FESTIVALIMA: Najmlađa žrtva ima samo 12 godina, a svi optužuju migrante! (VIDEO)

- Ovo je apsolutno neprihvatljiva situacija! Sada je najvažnije da pustimo policiju i sudske organe da u miru obave posao i uhapse krivce - rekao je švedski premijer

  • 11

U Švedskoj su održana dva muzička festivala prošlog vikenda na kojima su zabeleženi slučajevi masovnih seksualnih zlostavljanja. Policija iz Karlstada je objavila da je primila 32 prijave zlostavljanja u gradu koji je oko 300 kilometara udaljen od Stokholma.

MANIJACI HARAJU SPLITOM: Napiju i nadrogiraju devojke, pa ih onda SILUJU!

Policija je naglasila da niko nije prijavio silovanje, već "samo neprimereno ponašanje i dodirivanje". Zastrašujuća činjenica je što najmlađa žrtva seksualnog uznemiravanja ima samo 12 godina.

Šef policije Nistrom je izjavio da je identifikovano sedam mladića, međutim, mediji već nagađaju da su odgovorni migranti.

U Norkipingu nije zabeleženo toliko slučajeva, ali su tamo napadači bili nasilniji i agresivniji. Lokalni mediji pišu da policija istražuje pet slučajeva silovanja i desetak slučajeva seksualnog napastovanja.

- Ovo je apsolutno neprihvatljiva situacija! Sada je najvažnije da pustimo policiju i sudske organe da u miru obave posao i uhapse krivce - rekao je švedski premijer Stefan Loven.

Međutim, javnost je već osudila izbeglice koji su u poslednjih godinu dana stigli u Švedsku s Bliskog istoka i Afrike, iako šef policije odbija da da bilo kakve detalje o osumnjičenima.

Švedska policija je pod velikim pritiskom budući da je u januaru otkriveno da su pokušali da zataškaju masovne seksualne napade na tinejdžerke na jednom muzičkom festivalu pre godinu dana. Slučaj se probio u javnost samo nekoliko dana nakon divljanja na proslavi Nove godine u Kelnu u Nemačkoj.

U Danskoj je takođe bilo problema i to na rok festivalu na kojem je prisustvovalo čak 130.000 ljudi. Prijavljeno je pet slučajeva silovanja, ali u policiji su rekli da "to nije ništa dramatično s obzirom na broj ljudi koji je stigao".

(Telegraf.rs/ Izvor: theguardian.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VukBgd

    6. jul 2016 | 09:16

    Nisam rasista, ali ovu stoku ne treba da primamo u Evropu! Tako su i šipci ušli na mala vrata pa vidi šta sada rade?! Neka bre idu u Saudijsku Arabiju, Tursku, Katar, Dubai - to su njihova podnevlja i verski i kulturološki! Pa neka tam siluju koze i kamile,@$&#%%^*$@"!!!!!!

  • sibin

    6. jul 2016 | 09:01

    e tako im i treba kad su ih primali rasirenih ruku a maltretiraju za vize i papire,proci ce kao francuzi

  • Sasa

    6. jul 2016 | 09:33

    Strasno!!!!! Mada sta ce i devojka od 12 godina na festivalu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA