• 25

KOMŠIJA OMER SPREČIO MONSTRUMA DA POČINI JOŠ VEĆI ZLOČIN: Vladica hteo svu decu da odvede do Timoka "na kupanje"!

Omer ga je pitao šta radi i gde ide sa decom, pa ih pokupio i vratio kući na rođendan

  • 25
Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Posle monstruoznog zločina u kojem je Vladica Rajković (28) silovao i ubio malu Anđelu Stefanović (3) u selu Vratarnica u blizini Zaječara, na površinu su izbile nove jezive priče koje su vezane za kobno veče 9. jula, po kojima je sprečena još veći zločin!

MOGAO JE ISTO TO DA URADI MOJOJ MALOJ LENI: Progovorila baka devojčice (1) na čijem rođendanu je bio MONSTRUM (VIDEO)

Naime, to veče, monstrum je krenuo negde sa svom decom koja su bila na proslavi prvog rođendana Pericine ćerke.

ZNAK SA NEBA U KRVAVOM SELU PORED ZAJEČARA: Roda sletela na krov pored kuće ubijene ANĐELINE (3) (VIDEO)

Prema rečima komšija, Vladica je uzeo decu od sestara od strica, sinove i malu Anđu i sa njima krenuo do Timoka "na kupanje". U tom momentu, naišao je izvesni komšija Omer, koji ga je pitao šta radi i gde ide sa decom, pa ih je ipak pokupio i vratio kući na rođendan.

Komšije se pitaju šta bi se desilo da je Vladica uspeo svu decu da odvede na mesto gde je, po sopstvenom priznanju, bacio unakaženi leš Dragane Stanković. 

BRAT MONSTRUMA NOSI KOVČEG MALE ANĐELINE: Najpotresnija scena na sahrani UBIJENOG ANĐELA! (VIDEO)

Inače, Vladica je na rođendanu sve vreme igrao sa decom, služio i pomagao bratu i snaji.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • nenad

    Zasto uvesti smrtnu kaznu kad je to pomilovanje za nekog kao sto je ovaj stvor. On treba da robija u podrumu 7.paviljona u zabeli i povremeno ga pustitii sa drugim osudjenicima da se malo druze sa njim cisto da i on oseti bol a ne smrt u sekundi bez muke i patnje krvi i suza. Nikome nikada nisam pozeleo zlo a kamoli zatvor ali za nesto ovako uvek postoji prvi put.

  • Muhamed - Zenica

    Ako su komsije sumnjale da je ovaj monstrum odgovoran za nestanak zene s kojom je zivio, kako su mogli pustiti svoju djecu da se igraju s njim ? Zasto ovaj Omer nije obavjestio roditelje da ga je vidio kako vodi njihovu djecu na "kupanje"? Sta jedan odrastao covjek od 28 godina radi sa djecom ako taj isti nije otac i tu nema njegovog djeteta ? Ako ovakvog imate u familiji ili u komsiluku, prijavite ga policiji, a ne cekati da ubije necije dijete.

  • Ana

    Kakvo breeee kupanje....procitah 50gostiju bilo....pa jel taj narod tamo mozak popio da nevidi da ovaj odvede dete,a ako je ujak po cigarete skoknuo sta je radila ujna?oni su dete odveli na proslavu

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima