DRAMA NA SKOPSKOM AERODROMU: Zaspao čekajući avion, pa ga jurio po pisti (FOTO)

Srećom, unezverenog Francuza koji je trčao pistom, video je vozač vučnog vozila koje je postavljalo avion na poziciju za poletanje, istrčao je pred njega i sprečio ga da uđe u avion

  • 2

Na skopskom aerodromu "Aleksandar Veliki" jutros se odvijala prava drama. Francuski državljanin, čije ime nije saopšteno, zaspao je čekajući avion, a kada se probudio, posle haosa koji je napravio, jurio ga je po pisti da bi se ukrcao.

Francuz je u čekaonici blizu izlaza 201 čekao let za Beč. Pošto je bilo rano jutro, oko pola pet, uhvatio ga je san. Zaspao je na stolici. Ostali putnici za Beč su se već bili ukrcali u avion. Kada se probudio i shvatio šta se dešava, u panici je počeo da viče, a potom i udara po izlaznim vratima.

Uspeo je da ih na silu otvori, a kada je došao do zatvorenih vrata tunela koja vode ka avionu počeo je i po njima da udara slomivši pri tom staklo na njima.

KUPIO JE KARTU ZA EKONOMSKU KLASU, A DOBIO PRIVATNI AVION: Putovao kao da je predsednik države! (VIDEO) (FOTO)

Odozgo je video da je avion već prikačen za vučno vozilo, pa se sjurio niz pomoćne stepenice, nasilno otvorio vrata, izjurio na pistu i počeo da trči za avionom kome su motori već bili u pogonu.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

OVA AVIO KOMPANIJA ZADALA JE DOMAĆI KONKURENCIJI: Bebe koje plaču, kod njih su NAGRAĐENE! (VIDEO)

Srećom, unezverenog Francuza koji je trčao pistom i nešto nerazumno vikao, video je vozač vučnog vozila koje je postavljalo avion na poziciju za poletanje. Istrčao je pred njega i sprečio ga da uđe u avion.

Ubrzo je dotrčalo i aerodromsko obezbeđenje koje je Francuza predalo policiji.

Pogledajte i zanimljiv prilog TNOW o venčanju Ane Ivanović:

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA