KUBANSKI TRANSVESTITI ZARAŽENI VIRUSOM SIDE U SRBIJI: Tehničaru na granici PRSNULA KRV U OKO dok je uzimao uzorak!

Prilikom uzimanja krvi jednom od njih, tehničaru je prsnula krv u oko. To ne bi bilo ništa strašno da se nije ispostavilo da kubanski transvestiti imaju HIV

  • 31

Kubanski transvestiti, koji su zaraženi HIV-om, harali su pre manje od mesec dana Srbijom, a prilikom njihove kontrole krvi umalo se nisu zarazili tehničari koji su im uzimali analize, saznaje Telegraf. Oni se, ipak, nisu dugo zadržali u našoj zemlji. 

Kako Telegraf saznaje, dvojica transvestita, u Srbiji su primećena sa ostalim migrantima na graničnom prelazu u Šidu. Upravo tu, prema rečima našeg izvora iz vrha zdravsta, umalo nije došlo do širenja zaraze.

KOMARCI PRENOSE HIV? Evo šta o ovoj tvrdnji kažu stručnjaci!

- Polovinom avgusta dvojica transvestita sa Kube bila su među ostalim migrantima na graničnom prelazu u Šidu. Kao i svi ostali i oni su pregledani. Prilikom uzimanja krvi jednom od njih, tehničaru je prsnula krv u oko. To ne bi bilo ništa strašno da se nije ispostavilo da oni imaju HIV - navodi naš izvor.

STRAŠNA VEST: Čovek ZARAŽEN MALARIJOM pobegao iz bolnice, LUTA BEOGRADOM!

Foto-ilustracija: Tanjug/Oksana Toskić Foto-ilustracija: Tanjug/Oksana Toskić

Na pitanje da li su oni zadržani u neku zdravstvenu ustanovu kako bi im se uradile dodatne analize i propisala terapija, on podseća da naše vlasti nemaju mogućnost nikog na silu da zadrže na lečenju.

Ističe i da je sva sreća da tehničar nije imao otvorenih rana, u suprotnom, i on bi bio pozitivan:

- Da bi se neko zarazio HIV-om putem krvi potrebno je da se ona direktno ubrizga a do zaraze može doći i ukoliko osoba koja je u dodiru sa zaraženom krvlju ima otvorenu ranu na telu. Ipak, i u ovom slučaju oprez je bio neophodan pa je tehničar kontrolisan - kaže izvor Telegrafa.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

POTVRĐENO 6 SLUČAJEVA MALARIJE U SRBIJI: Održan hitan sastanak vrha zdravstvenih vlasti

Takođe, kako saznajemo, kubanski transvestiti se nisu mnogo zadržali u našoj zemlji. Napustili su je posle par dana, a dok su bili kod nas vladao je strah i da njih neko ne napadne.

Ovo nije prvi put da zaraženi migranti haraju našom zemljom. Telegraf je nedavno pisao i da među migrantima ima onih i koji imaju drevnu a opasnu bolest koju prenose komarci -malariju, kao i da je jedan od njih pobegao iz Klinike za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije.

(Lj. Račić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Катикажем

    30. avgust 2016 | 22:12

    Све је то нормално. То је слобода. И хив ће парадирати још мало. То је понос!

  • Dule

    30. avgust 2016 | 22:14

    Zasto se plasite kad su oni ponos covecanstva oni prenose ljubav a ne sidu i ostale bolenstine hahaha

  • ALIEN RESURRECTION

    30. avgust 2016 | 22:53

    Ja apelujem na zaposlene koi rade rizične poslove da nose zaštitne maske I naočare I rukavice .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA