TELA STRADALE BRAĆE JOŠ UVEK NISU PRONAĐENA: Otac se od tuge i bola onesvestio

- Ne mogu da verujem da je neko mogao da iznajmi desetorici dečaka dve pedaline. Pitam se i gde je tada bio direktor. Stefan i Nikola su bila zlatna i nerazdvojna deca, dobri đaci i voleli su mnogo fudbal - priča jedan od rođaka porodice

  • 10

Tela dva dečaka koji su se utopili u na Srebrnom jezeru još nisu pronađena, a roditelji dečaka iz Rače čim su čuli stravične vesti, došli u su u Veliko Gradište, od šoka im je poslilo. Direktora škole "Karađorđe", koji je vodio decu iz Rače na utakmicu, privela je policija na salušanje.

- Ne mogu da verujem da je neko mogao da iznajmi desetorici dečaka dve pedaline. Pitam se i gde je tada bio direktor. Stefan i Nikola su bila zlatna i nerazdvojna deca, dobri đaci i voleli su mnogo fudbal - priča jedan od rođaka porodice koji je zajedno sa roditeljima dečaka došao na jezero za "Blic".

U SREBRNOM JEZERU SU SE UTOPILA BRAĆA STEFAN I NIKOLA: Strašni detalji tragedije koja je potresla Srbiju

Takođe kaže da je Nikola bio veliki talenat za fudbal.

- Nikola je toliko bio talentovan da je trebalo da potpiše ugovor sa Radničkim iz Kragujevca - priča rođak.

TRAGEDIJA NA EKSKURZIJI NA SREBRNOM JEZERU: Deca se utopila kad se prevrnula pedalina

Foto: Wikipedia/Ant83 Foto: Wikipedia/Ant83

Nesrećni dečaci živeli su sa roditeljima i sestrom u selu Trska kod Rače. Otac Aleksandar je poljoprivrednik, gaji stoku, i bavi se pečenjem prasića.

U osnovnoj školi "Karađorđe" u Rači svi su bili u šoku zbog tragičnih vesti.

- Bili su solidni đaci, jedan malo nestašniji, ali nikada nisu pravili velike probleme. Strašno je šta se dogodilo. Jadni njihovi roditelji. Svi roditelji dečaka koji su bili na Srebrnom jezeru otišli su u Požarevac, gde su u policijskoj stanici saslušani - pričaju u školi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lj

    12. septembar 2016 | 09:43

    Zalosno. Nisu objavili situzciju na terenu, ali deca toliko imaju prava da im nastavnik nista ne moze. Apsolutno su KRIVI ZAKONI O OBRAZOVANJU koji su dali toliku valst deci da niko normalan nebi trebalo da ih vodi na eskurziju. Nastavnici su obespravljeni i zasto onda traziti njihovu odgovornost. Bilo sta da kaze nastavnik on se to pretvori da je to udar na psihu, na razvoj, na licnost ucenika. Ono sto tazi VUCIC RED RAD I RADNA DISCIPLINA gaje se u SKOLSKIM KLUPAMA, a to je sve, kod nas, baceno pod noge.

  • Putin R.S

    12. septembar 2016 | 09:40

    Neverovatna tuga. Saucesce porodici.

  • Dr

    12. septembar 2016 | 09:37

    Ko je iznajmio deci treba da odgovara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA