KVOTE ZA PREDSEDNIKA AMERIKE: Srpske kladionice daju više šansi Trampu od svetskih! (FOTO)

Na britanskom sajtu za opklade ponizili su republikanskog izabranika, ali je u domaćim kladionicama situcija malo drugačija

  • 3

Najznačajnija izborna trka današnjice za predsednika Sjedinjenih Američkih Država opasno se zahuktava, a njen ishod 8. novembra čeka se i u Srbiji, posebno u prestoničkim kladionicama!

HILARI PREGAZILA TRAMPA: Klintonova POBEDILA u sinoćnoj debati (FOTO) (VIDEO)

Naime, srpski kockari našli su način za zaradu na kraju ovih složenih i neizvesnih političkih procesa, u kojima su glavni akteri demokratski predstavnik Hilari Klinton i njen protivnik iz redova Republikanaca, Donald Tramp.

NEIZVESNO DO SAMOG KRAJA: Hilari Klinton i Donald Tramp izjednačeni

Donald Tramp, Hilari Klinton. Foto: Tanjug/AP Donald Tramp, Hilari Klinton. Foto: Tanjug/AP

Posle sinoćne prve (od ukupno tri debate), u kojima je pobedu odnela dosadašnja državna sekretarka SAD, situacija i dalje nije mnogo jasnija. Ipak, u američkim kladionicama se na osnovu kvota dodeljenih kandidatima jasno vidi ko je neprikosnoveni favorit.

- Kvota 1.44 na Hilari Klinton, naspram 2.75 na Donalda Trampa - piše na britanskom sajtu za opklade koji je svojom ponudom prilično ponizio republikanskog izabranika, ali je u domaćim kladionicama situcija malo drugačija.

U Srbiji tipovi pokazuju da demokrate imaju prednost, ali ne ubedljivu kao u Americi.

Printskrin: sports.williamhill.com Printskrin: sports.williamhill.com

- Za pobedu Klintonove kvota iznosi 1.57, za razliku od Trampa kome je data kvota 2.37 - rekli su nam iz kladionice koja svojim igračima nudi mogućnost kreiranja posebne igre koje nema u standardnoj ponudi.

Na osnovu broja zainetersovanih igrača može se zaključiti da je politika ponekad ispred sporta, a da li će se neko obogatiti, ostaje da se vidi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA