Naizgled sasvim običan novosadski taksi krio je jednu veliku tajnu: Šurovao sa kolegom, pa ilegalno prevozio migrante!

Pripadnici novosadske saobraćajne policije su zaustavili dva taksi vozila, a zatim su otkrili da je u njima pokušan šverc ilegalnih imigranata od Šida do Subotice

  • 2

Na Trgu neznanih junaka u Novom Sadu je u dva taksi vozila otkriveno sedmoro državljana Sirije.

Asad: Sirija prolazi ono kroz šta je prošla Srbija!

Pripadnici novosadske saobraćajne policije su zaustavili dva taksi vozila, a zatim su  otkrili da je u njima pokušan šverc ilegalnih imigranata od  Šida do Subotice, piše "Informer".

- Vozači taksija su Šiđani, a nama je bilo sumnjivo što su u dva taksi vozila bili samo tamnoputi muškarci, bez ikakvog znaka da mogu da komuciraju sa bilo kim od nas. Daljom kontrolom ustanovljeno je da je u pitanju ilegalni šverc imigranata, a svi oni su priveden na dalji postupak - rekao je za Informer jedan od učesnika ove akcije.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSs

    4. novembar 2016 | 10:56

    A da su selu u voz ili autobus to bi bilo legalno šta

  • Pancevac

    5. novembar 2016 | 09:29

    Pa kakav je to sverc??? Dokle vise maltrtirate ljude zbog migranata?? Kako je taksista moga da zna da su migranti ako ne sme po zakonu da ih legitimise??? Ko moze da ga osudi uopste za nesto sto nije znao?? A uostalom sto ih ne bi prevezao unutar srbije? Nije im pomagao da predju granicu. Kako je mogao da zna da su oni tu dosli ilegalno ako im ne pregleda pasose i vize? Onda ne bi smeo da vozi ni jednog stranca, cak ni iz bih, cg, mk itd jer su mozda nelegalno dosli u srbiju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA