Baka Stana (79) je već šest godina u zatvoru: Muž me je maltretirao 45 godina, a onda sam uzela sekiru! (VIDEO)

Nije na vreme saznala da je njen stariji sin preminuo jer je niko nije obavestio, pa nije imala priliku da mu ode na sahranu

  • 62

Stana Dovedan najstarija je osuđenica koja svoju kaznu služi u Stacionaru ženskog zatvora.

STRAVIČNA ISPOVEST MALTRETIRANE VOJVOĐANKE: Burgijom me je bušio po telu, dok je dete gledalo!

Baka Stana (79) osuđena je za ubistvo muža koji u je godinama zlostavljao, pa je jednog dana odlučila da mu presudi sekirom.

- Teško sam živela. Maltretirao me je, hteo je da me izbaci napolje, a ja nemam para. Bolesna sam i nije hteo da vodi brigu o meni - objasnila je Stana.

Ispovest Srpkinje iz dijaspore: U sedam dana sam bila sa trojicom, ne znam ko je otac

Sa suprugom i starijim sinom, Stana je živela u trošnoj kuću u Žablju. Ona i suprug su se pre tragedije stalno svađali, i maltretiranje je postalo nepodnošljivo. Agonija je trajala punih 45 godina. Stana i njen suprug su ostali sami i ona je sačekala da zaspi, a potom ga je ubila.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

- Kajem se i žao mi je -  Stanine su reči...

ISPOVEST IVANE, ATRAKTIVNE ELITNE PROSTITUTKE: Što mi više novca daju, lakše prihvatam sve prljave igre

Mlađi sin ne želi da je posećuje i jedino je mogla da se osloni na starijeg. Ona nije na vreme saznala da je njen stariji sin preminuo jer je niko nije obavestio, pa nije imala priliku da mu ode na sahranu, rekla je u emisiji "Ekskluziv", koja se emituje na Prvoj televiziji.

Celu njenu priču pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiddo

    18. novembar 2016 | 10:33

    Zar staru zenu u zatvor jer je ubila monstruma koji je maltretirao? A sta drzava radi kad je u pitanju porodicno nasilje? Ova zena treba da prozivi to malo zivota u miru i spokoju, mada je ona uprkos zatvoru tog dana nasla svoju slobodu. Sramota

  • Ona011

    18. novembar 2016 | 11:34

    Tuzna sudbina...sa robije otisla na robiju...moze li ovoj zeni da se posalje neki paket, kako uspostaviti kontakt??

  • brana

    18. novembar 2016 | 10:30

    Poznata srpska pravda!Da je kojim slucajem on nju ubio u nekom od izivljavljavanja dobio bi verovatno 2 godine a bio pusten poske godine jer Boze moj,musko je to a u Srbiji ti to daje za pravo da mozes da radis sta hoces sa svojom zenom...Zao mi je ove babe sto poslednje gidine svog zivota provodi u zatvoru a sa druge strane mozda joj je jadnoj tu i bolje ako napolju ne bi imala ni sta da jede niti da se ugreje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA