≫ 

BIZARNI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U BEOGRADU: Letvom ubio ženu jer je TRAŽILA SEKS!

Par se svađao svakog dana, a oboje su voleli da piju

  • 0

Cela Srbija juče je zanemela zbog svirepog ubistva koje je počinio Leskovčanin Dragan Ljubisavljević (60) na Zvezdari. Podsetimo, nevenčanu suprugu Đurđicu Mihajlović (51) je udarao u glavu i telo pesnicama i drvenom letvom sve dok joj nije smrskao lobanju.

Da li ste videli ovog čoveka: Kamera snimila manijaka koji napada devojke po ulazima, JAVITE POLICIJI AKO GA PREPOZNATE (VIDEO)

Celom ubistvu predhodila je veoma čudna svađa.

- Urlali su u kući jedno na drugo satima. Onda su nakratko izašli iz kuće i nastavili da se svađaju. Čuo sam nju kako mu uz povike poručuje da treba da imaju seksualne odnose, a on joj je odbrusio na to:"Pusti me, nemoj da me nerviraš, imam svoje muke preko glave". Onda su ušli u kuću i nastavili da se svađaju unutra - ispričao je za Blic radnik obližnjeg preduzeća.

Dodao je da se ovaj par svađao svakog dana, kao i to da su oboje voleli da piju. 

Inače, oboje su radili na groblju. Ona je održavala grobna mesta i spomenike, za šta su joj ljudi povremeno davali nešto novca, a on je pomagao kamenorescima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA