Trudna Kristina (18) svedočila protiv bivšeg dečka pa otišla sa njim na oproštajnu večeru: Novi detalji o zločinu iz ljubomore (FOTO) (VIDEO)

Policiji je nesrećna devojka podnela više krivičnih prijava u proteklih nekoliko godina. Ali, on bi se uvek izvukao

  • 0

U sredu uveče je u Zagrebu ubijena 18-godišnja Kristina Krupljan. Za ubistvo je osumnjičen njen bivši dečko, 19-godišnji David Komšić. Ubio ju je nožem u njenom automobilu na parkingu ispred zgrade u kojoj živi. Umrla je na licu mestu. Bila je u drugom mesecu trudnoće.

Vapaj majke ubijene Kristine (18): David ju je godinama maltretirao i pretio, mislio je da može sve jer je bogat (FOTO) (VIDEO)

- Trebala je da se porodi 11. septembra i bila je jako srećna zbog toga, trebalo je uskoro da se preseli kod dečka - rekla je Kristinina majka Vesna Krupljan.

Podsetimo, Kristina je pre nekoliko godina bila u vezi s danas 19-godišnjim Davidom Komšićem, no tada je prekinula vezu, a on je počeo da je napada i da joj preti. To je trajalo još od 2015. godine, kad je dobio i zabranu prilaska, ali toga se nije pridržavao, prenosi Index.hr.

Policiji je nesrećna devojka podnela više krivičnih prijava u proteklih nekoliko godina. Ali, on bi se uvek izvukao.

Mediji dosta pišu i o tome da su njegovi roditelji veoma imućni. Imaju veliku kuću na Volovčici i bave se ugostiteljstvom. Vlasnici su i luksuzno opremljenog hotela na Peščenici.

- Roditelji su mu Ivo i Olivera. Pre su držali kafić, ali je propao. Nedavno su otvorili hotel. Osim Davida, imaju još dve ćerke, od kojih jedna živi sa njima i porodila se pre par godina. Nisu me nazvali, ni ne želim da me nazovu, no nisu se ni udostojili ni to da urade - rekla nam je Kristinina majka, kojoj je Kristina bila jedino dete.

Prebio je pa pušten na slobodu

Poslednji put pre ovog kobnog događaja David je, u novembru 2016. godine, sa dvojicom prijatelja napao Kristinu. Presreo je njen automobil na Bukovačkoj, izvukli su je iz auta, pretukli je i potom joj demolirali automobil. Njen advokat Bruno Spiz rekao nam je da ih je policija privela tek nakon 10 dana i pušteni su na slobodu.

Nekoliko sati pre ubistva Kristine, David je na svom Instagramu objavio sliku, uz status "Bog prašta, mafija ne", dok je dve nedelje pre ubistva objavio fotografiju policajaca, uz status "Kad te smećari traže u nedelju u 8 ujutru, a ja ih posmatram preko kamera, na drugoj adresi i u toplom krevetu".

Printskrin: Youtube/Index.hr Portal Printskrin: Youtube/Index.hr Portal

U 9 sati ujutro na dan ubistva Kristina Krupljan (18) dala je izjavu u prostorijama Opštinskog državnog tužilaštva u Palati pravde vezano za razbojništvo i uništenje njenog auta na Bukovačkoj u decembru 2016. godine. Među četvoricom osumnjičenih bio je i njen bivši dečko.

Oko podneva Kristina odlazi kod prijateljice Anamarije. Kod nje ruča i zajedno odlaze na kafu u tržni centar. Potom se vraća kući ali ubrzo govori baki  ide napolje ali da se neće dugo zadržavati.

Prema informacijama njene prijateljice Anamarije, Kristinu je David kobnog dana zvao i molio da mu se vrati. Ustrajala je u nameri da okonča vezu.

Oko 18:30 časova pozdravila se sa bakom i sela u automobil. Navodno je sa Davidom otišla na oproštajnu večeru u piceriju u centru grada kako bi porazgovarali uprkos svemu.

Nešto pre 22 sata Kristinin komšija nazvao je njenu majku ali i policiju i Hitnu govoreći da je u Opelu na parkiralištu Kristina sva u krvi. David je otrčao kući i digao sve na noge, a pre predaje policiji nož je bacio u kontejner, prenosi Jutarnji list.

Printskrin: Youtube/Index.hr Portal Printskrin: Youtube/Index.hr Portal

Stravičan zločin u Zagrebu: Dečko (19) izbo bivšu devojku (18), pa njeno telo ostavio u automobilu (FOTO)

Celu noć i jutro nakon zločina istražitelji su doslovno okupirali njegovu kuću u potrazi za dokazima, a Kristinina majka čekala je nalaz obdukcije kako bi organizovala sahranu.

Zagrebačka policija protiv 20-godišnjeg Komšića podnela je krivičnu prijavu za teško ubistvo. Kriminalističko istraživanje pokazalo je i da ubica u toku izvršenja zločina nije bio pod uticajem alkohola.

Motiv je ljubomora?

Pretpostavlja se da je saznao da je trudna sa drugim. Prema neslužbenim informacijama ona mu je to sama rekla dan ranije. No, s obzirom na ono što se događalo u prošlosti postavlja se pitanje ko je kriv što je on bio na slobodi?

O slučaju se oglasilo i Ministarstvo pravosuđa. U saopštenju nisu rekli ništa, osim da je oštećena sama odustala od progona, ali bez osvrta na to da li je možda to učinila zbog straha za sopstveni život.

Printskrin: Youtube/Index.hr Portal Printskrin: Youtube/Index.hr Portal

Više fotografija pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA