Šok na suđenju: Nema dokaza da je Marija Ferizović jela izmet, tvrdi veštak

Marija Ferizović tvrdi da je suprug snimao mobilnim telefonom u momentu kada je jela izmet, sud je naložio policiji da nabavi te snimke

  • 13

Suđenje Ahmetu Marinkoviću nastavljeno je u Drugom osnovnom sudu. Ahmet je optužen za teško, monstrouzno nasilje u porodici i zversko maltretiranje Marije Ferizović, sa kojom ima decu.

Marija se posle pet meseci susrela sa čudovištem: Sekao je, palio, silovao i terao da jede njegov izmet

Na današnjem pretresu saslušan je sudsko medicinski veštak koji je potvrdio stavove tužilastva da je Ferizovićka zadobila teške telesne povrede.

Ponovio je da su nesrećnoj ženi bili slomljeni vilica i nos, da je imala brojne povrede nanete oštrim predmetom, odnosno žiletom, da je opekotina na čelu nastala je od užarenog metalnog predmeta.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Na pitanje suda da se izjasni o delovima optužbe koji se odnose na to da je Marinković nevenčanu suprugu primoravao da jede izmet, sudski veštak je rekao:

- Čovek koji jede izmet u startu bi bio inficiran hepatitisom A, odnosno žuticom, za šta u ovom slučaju nije bilo dokaza - rekao je.

Policija trenutno traži Ahmetove telefone da pregleda snimke na kojima se, prema rečima Marije, vidi da je ipak jela izmet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuta

    2. mart 2017 | 14:31

    Ispade da je samo to bitno, koga briga za sve ostalo sto je on ucinio toj devojci. Nisu mi jasni ljudi koji pristaju da brane takve monstrume, zar obraz da izgubite zbog malo vise para?

  • Mila

    2. mart 2017 | 15:40

    Znači ne verujem. Žena sva izlomljena, odvaljena, istraumirana i ona i deca. Uništen im je živor, vi tražite dokaz da li je jela izmet? Šta, ako nema za to dokaz, istalo će mu biti oprošteno, ili će mu umanjiti kaznu, možda čak i pustiti. Ma užas!!! Izem ti pravosudje! Ma šta tu ima više da se sudi. . . ?!

  • Јасмина

    2. mart 2017 | 15:58

    Зар њен изглед не говори довољно!?Зар је потребно још доказа да се мрцина осуди!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA