UBILI SU JE: Evo šta je govorila majka Ive Bodrožić posle ćerkine smrti (FOTO)

- Mogu reći da sam sanjala Ivu kako mi govori: „Mama, molim te, zajedno sa Željkom (Mitrovićem) isterajte ovo do kraja - pričala je svojevremeno Nada Bodrožić

  • 7

- Moja Ivana je "overena" ili joj je neko ubrizgao 400 miligrama "propofola" u ruku. Na nadležnima je da utvrde ko je to učinio - govorila je prošle godine Nada Bodrožić, majka pokojne Ivane Bodrožić koja je nađena mrtva u hotelskoj sobi u "Hajatu".

SMRT IVANE BODROŽIĆ U SOBI 326 I DALJE MISTERIJA: Skinut snimak sa kamera kobne noći

MEDICINSKI TEHNIČAR SA VMA: Ne osećam se krivim za smrt Ivane Bodrožić!

Nesrećna devojka preminula je 2014. godine, a njena majka dve i po godine kasnije. Nada je jutros stradala u saobraćajnoj nesreći.

- Znam da moja ćerka nije tražila taj lek i to sve stoji u prepisci u njenom mobilnom telefonu. Da je policija radila svoj posao i odmah odnela kutiju „propofola“ sa sobom i uporedila je sa onima na VMA, ne bi do ovoga došlo. Takođe, nisu bili u stanju da otključaju Ivanin mobilni u kojem se vide poruke koje je moja ćerka razmenila sa Pavlovićem. U tim porukama stoji da ona ne želi da joj on donosi taj lek - dodala je Nada.

Nada je bila poslanica DS u pokrajinskom parlamentu, a svojevremeno je pričala i da je sanjala svoju ćerku.

- Znajući šta je ona značila Željku Mitroviću, on i ja zajedno radimo na tome da se što pre otkrije Ivanin ubica. Veoma sam mu zahvalna što je sve vreme uz mene i što mi je u ovim teškim trenucima velika podrška da sve otkrijemo do kraja, što je i njemu veoma bitno. Na kraju, mogu reći da sam sanjala Ivu kako mi govori: „Mama, molim te, zajedno sa Željkom isterajte ovo do kraja“ - dodala je Nada.

Bodrožićka je često na Fejsbuk profil kačila razne statuse i nije nikako mogla da preboli smrt ćerke.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA