≫ 

Događaji koji su prethodili smrti Ivane Bodrožić: Ovako su izgledali njeni poslednji dani

Pred smrt, Ivana je provela četiri dana u sobi 326 hotela "Hajat"

  • 0

Smrt Nade Bodrožić, majke tragično preminule Ivane Bakić Bodrožić (53), naterala nas je da se prisetimo okolnosti pod kojima se uglasio život mlade devojke u 31. godini.

Ovo je bila majka Ive Bodrožić: Za Božić je pomenula ćerku u čestitki koja je sve zaledila (FOTO)

UBILI SU JE: Evo šta je govorila majka Ive Bodrožić posle ćerkine smrti (FOTO)

Pred smrt, Ivana je provela četiri dana u sobi 326 hotela "Hajat". Kako je tada pisao "Blic", pretpostavlja se da je uzimala kokain, i ne zna se koliko puta i u kojoj količini. Pila je i "leksilijum", "salval", "belbijen", ali se nije zaustavila na tome.

Zvala je prijatelja sa VMA i tražila kobni “propofol”. Policija ju je sutradan našla polugolu, mrtvu pored kreveta sa braunilom i špricem u ruci.

Navodno, Ivana je, prema pisanju dnevnog lista "Blic", burno živela. Stalno je bila na putovanjima, žurkama, u provodu. I konstantno umorna. Zato je pomoć potražila od medicinske sestre zaposlene na Odeljenju buđenja VMA. I ona je, takođe, po sopstvenom priznanju u policiji, imala problem sa opijatima.

Policija verovatno nikada neće otkriti misteriju u vezi sa Fejsbuk statusima Ivane Bodrožić, dodaje se u tekstu "Blica". Ivana je poslednji status napisala dva dana pred smrt decembra i posvetila ga “tužnoj i jako ružnoj ženi koju sažaljeva i koja je paćenica”.

Ono što je misterija jeste činjenica da je njen status promenjen u petak 12. decembra, dan posle njene smrti. Dopisano je da postoji i “čovek kog puno voli, zbog kog bi sve uradila i koji je jedini u njenom životu već sedam godina”. Dopisano je i “... koji je lagano ubija”.

Foto: Facebook/Nada Bodrožić Foto: Facebook/Nada Bodrožić

- U početku sam joj davala infuzije sa vitaminskim koktelima, uglavnom kada se vrati sa dugih putovanja. Pre dve godine zamolila me je da joj nabavim anestetik “propofol”, jer je imala problem sa spavanjem.

Pristala sam. Preko poznanika sam joj narednih godinu i po dana davala anestetik na svakih 15-30 dana. Jednom mi je priznala i da je sama sebi dala “propofol” - rekla je medicinska Sofija Šuaib u policiji 17. decembra.

Sve je to tako trajalo dok ih na delu nije zatekla Ivanina majka Nada Bodrožić, koja je zapretila da će ih prijaviti policiji.

Za Ivaninu zavisnost od “propofola” znala je i njena majka, poslanica u vojvođanskoj skupštini.

- Uzimala ga je s vremena na vreme. Pronalazila sam ampule u stanu u Beogradu. Zaticala sam Sofiju koja joj je davala infuziju sa vitaminima, ali nisam sigurna da joj je davala “propofol”. Ali, sigurna sam da od aprila nije uzimala taj anestetik, bila je pod mojom kontrolom u Novom Sadu - ispričala je Nada.

Printksin: Youtube/vana Bodrozic Bakic Printksin: Youtube/vana Bodrozic Bakic

Ona je u policiji prva otvorila priču i o Ivaninom emotivnom odnosu sa Željkom Mitrovićem.

- U potpunosti sam upoznata sa emotivnom vezom Željka i moje ćerke. Znala sam da je Ivana u apartmanu 326 i da je stalno uzimala. U Beograd je išla uglavnom da bi se videla sa Željkom. Poslednji put smo se čule porukama 8. decembra, tada je trebalo da dođe u Novi Sad, ali mi nije rekla zbog čega je to odložila.

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, priznao je da je bio blizak prijatelj sa pokojnom Ivanom.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA