Padala sam u nesvest od batina, ali tad bi me polivao vodom i nastavljao da me bije: Ispovest Lajkovčanke koju je muž zlostavljao

Zoran je zgrabio nož i stavio joj pod grlo, preteći da će je zaklati

  • 55

Gordana P. (44) živi u živi u strahu za sopstveni život, pošto njenom mužu 22. marta ističe pritvor do 30 dana koji mu je određen zbog porodičnog nasilja. Gordana je svirepo maltretirana u porodičnoj kući u Lajkovcu , nakon što je Zoran u njenom telefonu pronašao pronašao poruke koje je razmenjivala s poznanikom. 

Baka Živana (87) vratila se na Kosovo u svoj dom: Sinoć je doživela stravično maltretiranje, svi su u šoku!

Novi zakon o sprečavanju porodičnog nasilja: Siledžije će hapsiti mnogo brže, a preti im i IZBACIVANJE IZ STANA!

- Poludeo je od besa, odmah je počeo da me šamara i čupa. Udarao me je rukama i nogama po celom telu. Nema mesta na tulu koje je poštedeo. Pet puta sam padala u nesvest od batina, ali tad bi me polivao vodom i nastavljao da me bije. Ni to mu nije bilo dosta, pa je uzeo kožni kaiš i nastavio da me udara. Tražio je da priznam u kakvim sam odnosima s tim čovekom s kojim sam se dopisivala - priča nesrećna Gordana.

U jednom trenutku Zoran je zgrabio nož i stavio joj pod grlo, preteći da će je zaklati, prenosi Informer.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Nakon toga me je naterao na oralni seks, a onda me je skinuo golu i nastavio da me bije - ispričala je Gordana kroz suze.

Njene muke se nisu tu završile, već ju je muž, posle batinanja i iživljavanja još jednom naterao na oralni seks, a nakon toga je potpuno golu izveo iz kuće i ugurao u automobil.

- Tako unakaženu i golu me je vozio po celom Lajkovcu. Pretio je da će me izbaciti u centru, ispred autobuske stanice i Opštine, da svi vide da sam kurva. Onda me je odvezao kući i nastavio da me bije. Tad me ponovo primorao na oralni seks. Tek kad je zaspao, uspela sam da se iskradem iz kuće i da pobegnem - kazala je Gordana.

Ona je odmah potražila lekarsku pomoć, a doktori u Lajkovcu i Valjevu su konstatovali brojne modrice i podlive po celom telu, zatim naprslo rebro, a na vratu je imala ogrebotinu od sečiva. 

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Policija je vrlo brzo uhapsila njenog muža, posle čega mu je određen pritvor, koji ističe 22. marta. 

Gordana je u braku sa Zoranom 26 godina i imaju sina i dve ćerke. Ona kaže da je za to vreme nekoliko puta dobile batine od muža, ali je trpela zbog dece.

- Tada nisam mogla da odem od njega s troje male dece. Nisam ga ranije prijavljivala od sramote. Nadala sam se da će se promeniti i zbog dece sam sve trpela - kaže Gordana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanko

    20. mart 2017 | 08:13

    Koji prijatelj, razmena kakvih poruka? To isto je radila i moja, sada već bivša žena. Naravno, u pitanju je bio ljubavnik. Jedino što ja svoju nisam zlostavljao na bilo koji način.

  • Kara marko

    20. mart 2017 | 07:41

    Brutalno ali i zena treba da se ponasa kao zena neznam zasto bise dopisival sa neki covjekom a nece da kaze koje on to izaziva sumlju bjes

  • Varvarinac

    20. mart 2017 | 06:46

    A poznanik ??? Kako je on , šta radi ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA