Pronašli su devojčicu (13) kako visi mrtva na spratu svoje kuće: Na ruci je imala uznemirujuću poruku

Brat je pokušavao očajnički da je oživi pre nego što je stigla služba Hitne pomoći

  • 3

Trinaestogodišnja učenica Betani Fiton pronađena je obešena u svojoj kući sa rečima "Ja mrzim svog brata" ispisanima preko ruke, nakon što je došlo do svađe između njih dvoje.

Ana je bila na ivici nervnog sloma kada je videla da su joj slupali auto, ali je šok tek usledio nakon čitanja poruke koju su joj ostavili (FOTO)

Betani iz Velike Britanije pronašao je njen 18-godišnji brat Ben, u junu prošle godine, nakon što su se njih dvoje posvađali jer ga ona nije probudila za posao.

Brat je pokušavao očajnički da je oživi pre nego što je stigla služba Hitne pomoći. Betani je nekoliko dana kasnije preminula u bolnici.

Na sudu u Bradfordu rečeno je da je tinejdžerka često pisala i crtala po ruci, i da je taj dan u školi napisala mastilom "Ja mrzim svog brata". Nakon poslednjeg časa sastala se sa dečkom i otišla u šetnju po lokalnom parku, pre nego što je uhvatila autobus za kuću.

Njena majka Estel Fiton sačekala je ćerku sa čajem, koja je odnela zajedno sa ručkom u svoju sobu i slušala muziku. Nakon sat i po vremena brat Ben je došao kući, kada ga je majka pitala da odnese korpu sa vešom na sprat.

Foto-ilustracija: freeimages.com/B S K Foto-ilustracija: freeimages.com/B S K

Morao je da prođe pored Betanine sobe kako bi došao do svoje, a tada je video sestru kako visi. Ben joj je dao veštačko disanje, pre nego što je došla Hitna pomoć.

Ali, njen život nije mogao da bude spasen, umrla je tri dana nakon incedenta.

Istraga nakon smrti utvrdila je da je devojčica pretrpela srčani udar nakon što je visila, a koji je prouzrokovan nedostatkom kiseonika na mozgu.

Brat Ben je policiji rekao da su često raspravljali o "glupim, malim stvarima" i rekao da je njihova svađa od tog jutra na skali 4 od 10.

- Znao sam da je napisala nešto, ali nisam znao šta - rekao je Ben.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA