PRVA ŠKOLA STRIPTIZA: Umetnost zavođenja - skidanje samo do gaćica

Predavači ove škole iz Zagreba ističu da na časovima nema skidanja do kraja, samo do gaćica. Polaznicima garantuju da će u samo nekoliko meseci naučiti da senzualnim plesom izraze seksepilnost a usput da zategnu i telo

  • 0

Zagrepčanin Antonio Barlek (42) sa suprugom Marijanom (27) otvorio je prvu školu striptiza "Maryintimo obrt". Kako kaže, supruga, on i još dva plesača držaće treninge seksi plesa.

- Striptiz nije ni pornografija ni prostitucija nego umetnost zavođenja - ističe Barlek.

Nema skidanja do kraja, samo do gaćica, obećava bračni par budućim polaznicama prve striptiz škole na svetu . Polaznicima garantuju da će u samo nekoliko meseci uspeti da nauče da senzualnim plesom izraze seksepilnost a usput da zategnu i telo.

Intenzivan kurs traje šest meseci i sastoji se iz tri dela - iz rekreativno sportskog, obrazovnog i zabavnog programa. Bračni par poručuje da zavođenje plesom mogu naučiti i momci, uslov je samo da budu punoletni. Nakon ovog kursa, Barlekovi planiraju da otvore i trogodišnju školu striptiza.

(I. D. / 24sata.hr /Foto: Haber.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA