≫ 

Ubica iz Beograda plače pred sudijom, majka mu daje maramicu

Velika završnica suđenja koljaču iz Mirijeva, koji je precizno raskomadao biznismena Draga

  • 3

U Višem sudu u Beogradu danas su iznete završne reči Obrenu Zirojeviću, koji je prvo ubio a zatim iskasapio Draga Mašulovića u stanu u Mirijevu. On je široj javnosti poznat kao koljač iz Mirijeva.

DRAGO JE RASKOMADAN BONSEKOM ILI TESTEROM": Veštak otkrio JEZIVI NAČIN na koji je izveden ZLOČIN koji je POTRESAO SRBIJU

- Telo Draga Mašulovića (61), kog je sa 15 udaraca čekićem u potiljak ubio Obren Zirojević (36), isečeno je najverovatnije bonserkom ili testerom - rekao je ranije pred Višim sudom u Beogradu veštak medicinske struke dr Gavrilo Šćepanović- 

PRATITE UŽIVO ŠTA SE DANAS DEŠAVA U SUDNICI:

Svirepi ubica iz Beograda izgovorio je ove reči i zaplakao: Da li će ga to spasti NAJGORE KAZNE (FOTO)

14.28 IZRICANJE PRESUDE 29. JUNA

14.25 Obren je tražio dva minuta da se pozdravi s roditeljima, zagrlili su se i plakali u sudnici. 

14.05 Tražio je da se umije pre nego što i on iznese završne reči. Molio je za dve papirne maramice. Zato je sud napravio još jednu pauzu od pet minuta

13.50 MAJKA MU DAJE MARAMICU JER PLAČE - Obren je počeo da plače dok je njegov advokat Ilija Radulović iznosio završne reči. A kad je pomenuo njegovog oca, uglednog privrednika Budimira Zirojevića, počeo je da plače pa mu je majka dodala maramicu.

13.20  On ne deluje uznemireno, naprotiv, prilično je smiren 

13.00 - TRAŽIMO 40 GODINA ZATVORA - Na početku je Više tužilaštvo iznelo završne reči. Ono je ostalo pri optužnici, u kojoj su naveli da je ovo podmukao zločin i zatražilo kaznu od 40 godina zatvora za Zirojevića, i produžetak pritvora.

12.30 - PREKRŠIO SAM PRAVILA DA NE BISMO GLEDALI PAROVE - Pre početka iznošenja završnih reči sudija Tatjana Sretenović je navela da je sudsko veće dobilo dopis iz zatvora da je Zirojević prekršio kućni red.

Kod njega je pronađena fleš memorija. Na pitanje otkud ona kod njega, odgovorio je:

- Tokom šetnje neko mi je to bacio od zatvorenika sa drugog sprata da u sobi ne bismo gledali samo "Parove".

KAKO SE DESIO ZLOČIN

Zločin se odigrao između 29. januara i 1. februara 2015. godine u Zirojevićevom stanu. On je tvrdio da se ne seća kad je počinio ubistvo, niti kako. Takođe je tvrdio da se ne seća ni da je raskomadao telo. Samo se seća da ga je Mašulović napao, da se branio i da mu je u jednom trenutku “pao mrak na oči”.

Obren (35) je, kako su mediji tada pisali, lečen u psihijatrijskim ustanovama i klinici “Laza Lazarević”. Nakon urađene DNK analize, za čije rezultate je potrebno više od 12 sati, uzorci uhapšenog poklopili su se sa onim uzetim iz garaže u kojoj je 1. februara pronađeno Mašulovićevo beživotno telo.

- Kada je policija upala u stan uhapšenog, zapazili su jedna zaključana vrata.

- Policajci su tražili od osumnjičenog da im otvori ta vrata, ili da im da ključ, ali on nikako nije hteo to da učini. Na kraju, u ormanu u toj prostoriji pronađeni su delovi Mašulovićevog tela kojih nije bilo na mestu zločina kada je otkriven - pričali su izvori.

 PRECIZNO ISKASAPIO TELO

Prema informacijama iz istrage, po nalogu suda, izvršen je pretres stan u kom je Zirojević živeo sa devojkom, i u njemu su, u pomoćnoj prostoriji pronađeni delovi tela ubijenog.

Sumnja se da je Zirojević komšiju ubio zbog duga od 20.000 evra.

RASKOMADAO KOMŠIJU ZBOG DUGA: Kasapina iz Mirijeva čeka kazna zatvora do 40 godina!

UBICA IZ MIRIJEVA LEČEN NA PSIHIJATRIJI: Sekao telo biznismena sa hirurškom preciznošću!

(lj.racic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ATiMUS

    22. jun 2017 | 14:08

    Bara je oslobodjena sa dva krokodila

  • Kami

    22. jun 2017 | 17:57

    Dozivotna robija ili dozivotna psihijatrija ako se dokaze dd je bolestan. Ovakve ubice i kasspi ne smeju biti slobodni!!!

  • Зеленаш

    22. jun 2017 | 14:03

    Дуг није добар друг.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA