Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće:

 

U TV PRESEKU u 17 časova mogli ste da saznate da o Ani Brnabić piše Njujork tajms, šta je Teodosić pevao sa Pantelom pred venčanje, kao i da su "delfini" sleteli u Beograd.

 

 

Nikolaj Platonovič Patrušev, jedan od najbližih saradnika Vladimira Putina i sekretar Saveta bezbednosti Ruske Federacije, nezvanično je novi ruski glavni strateg za Balkan, javlja ugledni američki portal “Politiko”. To imenovanje bi trebalo da ukazuje na čvršći ruski pristup u regionu.

 

Više o novom Putinovom čoveku pročitajte OVDE.

 

Pre pola sata na Autokomandi uhapšen je Uroš Avramović, vođa Delija, po sudskoj poternici za izdržavanje kazne zatvora, saznaje “Telegraf”.

 

 

U pucnjavi u Nišu ubijen je Žarko Savić Ćenta (33), a ranjen Aleksandar Barjaktarević (36), poznat kao Saško Ludak.

 

Više informacija pročitajte OVDE.

 

Na jučerašnjoj svadbi Miloš Teodosića i Jelisavete Orašanin, gostima je na raspolaganju bila bogata zakuska, a samo za posluženje, mladoženja je, kako se priča, izdvojio oko 20.000 evra.

 

 

Pre nekoliko dana ogromnu pažnju je izazvao govor Džonija Depa na Glastonberiju, u kojem je holivudks zvezda pitala publiku: “Kad je poslednji put glumac ubio predsednika”, što su mnogi protumačili kao pretnju Donaldu Trampu. Međutim, Dep se ubrzo izvinio američkom predsedniku.

 

Više o izjavi Džonija Depa možete da pročitate OVDE.

 

Novak Đoković je na konferenciji pred početak turnira u Istbornu otkrio novinarima da će njegov trener Andre Agasi biti uz njega tokom čitavog Vimbldona, i da se neće ponoviti situacija kao na Rolan Garosu, kada je Amerikanac zbog privatnih obaveza bio u Parizu samo prve nedelje.

 

Srpski fudbaler Nemanja Matić, sem toga što će oboriti nacionalni rekord po visini transfera, biće i naš najplaćeniji fudbaler u istoriji!

 

Više o Matićevom transferu pročitajte OVDE.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA