≫ 

UŽAS KOD UŽICA: Pronađena mrtva beba na otpadu

Novorođenče je zatečeno otvorenih očiju što znači da se borilo za vazduh

  • 15

U pogonu za odvajanje otpada Regionalne deponije "Duboko" kod Užica, u gomili smeća, juče je pronađeno mrtvo novorođenče ženskog pola.

U subotu u popodnevnim satima, radnici deponije primetili su kako trakom za selekciju otpada prolazi nogavica od stare trenerke iz koje vire dečje nogice.

Na lice mesta su izašli policija i hitna pomoć, nogavica je razrezana i u njoj je zatečen jeziv prizor mrtve, nedavno rođene devojčice.

Beba je, kako se sumnja ugušena, a na deponiju je dospela nekim od kamiona smećara kojim se lageruje otpad.

- Pretpostavka je da je bebu ugušila majka, jer je uočeno da je pučana vrpca nestručno presečena. Novorođenče je zatečeno otvorenih očiju što znači da se borilo za vazduh – priča izvor "Blica".

Još uvek nije poznato ko su roditelji nesrećnog deteta, a naložena je obdukcija koja bi trebalo da pruži odgovor kako je dete preminulo i koliko je staro.

Beba se nalazila zamotana u nogavici trenerke sa steznikom, a glava joj je bila okrenuta nadole.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opa bato

    2. jul 2017 | 16:05

    Strašno! Ima dobrih ljudi koji bi sve dali samo da postanu roditelji. Ne mogu da razumem idiota koji je ovo uradio. Tuga...

  • ruzaa

    2. jul 2017 | 19:11

    Majka "KRVOLOCNA ZVER" ! Sta da kazem ? Zalosno da Bog tim majkama da da imaju decu.Sta bi neko dao da postane roditelj a ne ostvari mu se taj san. E dete drago u pogresnom si se mestu zacela i rasla u utrobi ZLE VESTICE

  • Majka

    2. jul 2017 | 16:57

    To nije majka!Zato cu joj reci - crkni idiote samozivi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA