Deca monstruma koji je kamenom ubio suprugu Olgu ne znaju da im je mama mrtva: Sa suzama u očima pitaju baku kada će se vratiti

Sinovi pred čijim očima je otac kamenom ubio njihovu majku i dalje misle da je mama u bolnici, a na tatu su ljuti i za njega ne pitaju

  • 11

Majka ubijene Olge Lovrić, kojoj je muž Milan Lovrić glavu smrskao kamenom, neutešna je i razočarana. Ona tri dana nakon smrti svoje ćerke čuva tri maloletna unučeta koje je otac monstrum pretvorio u siročiće.

Oglasio se Centar za socijalni rad: Prihvatamo deo odgovornosti za ubistvo, a šta je sa ostalima?

Baka Ljiljana će najverovatnije i dobiti starateljstvo nad tri dečaka, ali taj proces će trajati nekoliko meseci. Sinovi pred čijim očima je otac kamenom ubio njihovu majku i dalje misle da je mama u bolnici, a na tatu su ljuti i za njega ne pitaju.

Monstrum je do krvi tukao sina jer je dobio 4 iz engleskog: Kad je izašao iz zatvora, ubio je ženu kamenom, pa sebe!

Deca sa suzama u očima pitaju gde im je mama i kada će se vratiti. Oni su svojim najbližima ispričali da nije istina da ih je prilikom poslednjeg susreta otac grlio, kao što su neki pričali.

Evo šta su radili radnici iz socijalnog dok je muž ubijao ženu: I zašto tamo nema obezbeđenja?!

Kako kažu prijatelji nesretno stradale žene, Olga će najverovatnije biti sahranjena na Zemunskom groblju, pored sina kojeg je izgubila pre četiri godine.

Olgini prijatelji se nadaju da će ova tragedija podstaći sistem da omogući da se ženama koje imaju problem sa nasilnim muževima brže pomognu. Kako ističu, da su sudovi, tužilaštvo i policija brže reagovali, možda bi nesreća bila izbegnuta.

Prijatelj ističu da je Olga godinama trpela nasilje i da je poslednjih godina njihovog braka Milan najavljivao da će ubiti i nju i sebe.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maxi

    8. jul 2017 | 01:31

    Uvek se ovakvi problemi resavaju unatraske. Posledice umesto uzroka. Da je ovaj bolestan covek bio osudjen na zatvorsku kaznu od nekoliko decenija, nista od ovoga ne bi bilo. Zena bi bila ziva i brinula o svojoj deci, umesto sto su sad sirocici. I sve te traume koje su preziveli dok ih je "otac" maltretirao i kinjio. Drzavo peduzmi nesto pod hitno. Sprovodi zakone, menjaj i donosi jos strozije kazne za ovakve nasilnike!!!!

  • @@@

    8. jul 2017 | 01:14

    Pa kako je i sina izgubila sirota zena???

  • @

    8. jul 2017 | 01:48

    Imala je jos jednog sina s njim? Jadna zena,sta joj uradi budala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA