NOVA DEVOJKA? Kristijan zaljubljen u košarkašicu (FOTO)

Jednom prilikom Kristijan Golubović je reprezentativki Tatjani Živanović u sudnici pokazivao nacrtana srca na papiru. Obilazi ga i u pritvoru, neki tvrde da su ranije već bili u vezi

  • 9

Kristijan Golubović, kome se u Višem sudu u Beogradu sudi zbog trgovine drogom, ima novu devojku!

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o košarkašici, atraktivnoj Tatjani Živanović, koja je danas pratila njegovo suđenje iz publike.

- Tatjana je počela da dolazi kada se Kristijan razveo od supruge. Jednom prilikom, dok je sedela u publici, on joj je pokazivao sa optuženičke klupe nacrtana srca na papiru. Danas su bili "mirni" i samo su se uz dozvolu sudije rukovali - otkriva izvor iz suda.

Kako navodi, Tatjana Živanović obilazi ga čak i u pritvoru, ali mu nije poznato kada i gde su se upoznali.

Izvor iz suda navodi da je jednom prilikom, kada Tatjana nije mogla da uđe u sudnicu jer nije imala lična dokumenta, Kristijan zamolio sudiju da "pusti njegovu drugaricu".

- Prethodni put, u sud je došla na štakama, tako da je malo verovatno da je zaista reč samo o prijateljstvu - kaže on.

S druge strane, prema nekim informacijama Kristijan i Tatjana su ranije bili u vezi. Nakon što su raskinuli košarkašica se zabavljala sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem, ali se ne isključuje mogućnost da se u međuvremeno ponovo rodila ljubav.

Na današnjem suđenju pregledani su snimci hapšenja Kristijana Golubovića ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu 16. januara 2010. godine koje je on ocenio kao policijsku montažu.

- Ovo je policija montirala, nisam se u crkvi zadržao pet nego 15 minuta - rekao je Golubović.

Prethodno, svedok Živojin Marković, koji je živeo u Kristijanovoj kući, rekao je da nije tačno da je on trgovao drogom ili se bavio kriminalom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir Vukovic

    21. februar 2013 | 16:29

    Ne zanima me!

  • Marko

    21. februar 2013 | 20:07

    Što li mediji uopšte pišu o ovom čoveku? Meni uopšte nije jasno. Kristijan je jedna dileja i kriminalac, zbog čega uopšte pisati o njemu i davati mu neku važnost. Toliko imamo pametnih, obrazovanih i kulturnih ljudi o kojima možete pisati i na taj način davati primer omladini kakvi trebaju da budu i na koga da se ugledaju, a vi Kristijana, Soraju i njima slične popularišete. Kao da vi novinari nema decu i nije vam stalo do dobrog vaspitavanja omladine. Ne razumem vas uopste!

  • Petko

    21. februar 2013 | 17:59

    Hahaha Vlajko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA