IPAK SE TUKAO? Svedoci prepoznali Mišića

Prvo osnovno tužilaštvo zatražilo je da se protiv Mišića pokrene istraga zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje, a predložili su i da mu se odredi pritvor do 30 dana, iako je za ovo delo zaprećena kazna do pet godina zatvora

  • 11

Nekoliko svedoka prepoznalo je u policiji Uroša Mišića kao jednog od učesnika tuče u klubu "Plastik" kada je povređen američki marinac.

Tuča se dogodila 21. februara, a policija je više od dve nedelje tragala za Mišićem. Podsetimo, Mišić je u ekskluzivnom razgovoru za Telegraf odbacio sve navode o tome da je učestvovao u ovoj tuči. On je konačno priveden u sredu, 6. marta, a sudija Prvog osnovnog suda će odlučiti ima li elemenata da protiv njega pokrene istragu i eventualno mu odredi pritvor.

Prema informacijama "Večernjih novosti", Prvo osnovno tužilaštvo zatražilo je da se protiv Mišića pokrene istraga zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje, a predložili su i da mu se odredi pritvor do 30 dana, iako je za ovo delo zaprećena kazna do pet godina zatvora.

Inače, penzionisani major policije Nebojša Trajković, koga je 2. decembra 2007. na tribinama stadiona "Marakana" zapaljenom bakljom povredio ovaj navijač Crvene zvezde, kaže za Telegraf da ne bi prihvatio novi sastanak sa Mišićem.

Uroš Mišić izašao je na slobodu početkom decembra, jer je ustanovljeno da ispunjava uslove za umanjenje kazne predviđene stupanjem na snagu Zakona o amnestiji.

(M. S. / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • darko

    7. mart 2013 | 19:20

    Koja si ti budala...umesto da nadjes neko devojce ti sve uz kurac.

  • vukašin

    7. mart 2013 | 19:16

    Konstruktivno govoreći treba ga obesiti za jaja.TAČKA. A tako isto postupiti sa još 2000-3000 najistaknutijih huligana-ne navijača-i eto naš Ivica će biti naša Margaret Tačer biće reda.Usput treba sjebati one koji promole nos t.j.koji su promašeni u prvom krugu , pa da mi sa djecom krenemo na utakmice i promovišemo neke nove lepe običaje -na utakmicu a i sa nje nasmijati i relaksirani a bolji neka pobedi. U tom slučaju i Karadžić je u prvom krugu!

  • vladimir

    7. mart 2013 | 19:09

    kakve veze ima standardno trajanje pritvora sa propisanom kaznom za krivično delo? i da je reč o delu za koje je predviđena kazna od 40 godina zatvora isto bi se predlozio pritvor od 30 dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA