Sudar tri vozila, petoro povređeno! (FOTO)

Dva automobila kretala su se iz centra Kuršumlije ka naselju Rasadnik kada su se sudarila sa "mazdom" koja se kretala iz suprotnog smera. Još uvek nisu poznati detalji kako je do ovog sudara došlo

  • 2

U sudaru tri putnička vozila u centru Kuršumlije, povređeno je pet osoba. Povrede su zadobili Ž. S. (42) , M. K. ( 34), V. M. ( 23) i D. M. ( 30) iz Kuršumlije. Peta osoba je imala samo ogrebotine i ona je puštena kući.

M. K. zbog povrede kičme prebačen je na lečenje u niški Klinički centar, a ostali su zbrinuti na Odeljenje urgentne medicine u Prokuplju. Dva automobila kretala su se iz pravca centra grada ka naselju Rasadnik kada su se sudarila sa mazdom koja se kretala iz suprotnog pravca. Još uvek nisu poznati detalji kako je do ovog sudara došlo, kako kaže istražni sudija Slavoljub Miletić.

- Uviđaj je u toku, ali prema prvim procenama, najverovatnije su se vozila kretala velikom brzinom - kaže izvor blizak istrazi.

Samo pre nedelju dana desila se saobraćajna nesreća kod prokupačkog sela Kondželj, kada je povređeno sedam osoba od kojih troje dece i jedna trudnica.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Иван

    19. avgust 2013 | 07:59

    Дечко из Данске,који је узео ауто на renta-car,возио је 180 кроз насељено место! Да ли је то нормално! Кочо оздрави!

  • BSBS

    19. avgust 2013 | 06:37

    Al su otkinuli ovu Tojotu ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA