PROFESORKA PRIZNALA: Obljubila sam svoju bivšu učenicu!

Da bi zauzvrat dobila zatvorsku kaznu od deset meseci, Nataša Prtinac profesorka likovnog novopazarske gimnazije priznala je da je obljubila maloletnu učenicu

  • 11

Profesorka likovnog novopazarske gimnazije Nataša Prtinac (40) priznala je da je obljubila maloletnu učenicu da bi zauzvrat dobila zatvorsku kaznu od deset meseci, piše "Blic".

- Sporazumom je predviđeno i da Prtinac ne sme u naredne tri godine da obavlja delatnost profesora, kao i da ne sme da prilazi žrtvi. Cilj presude nije da se profesorka osudi zbog seksualnog opredeljenja, već da bi se zaštitili maloletnici - objasnio je Edis Arifović, prvi zamenik višeg tužioca u Novom Pazaru.

- Ovom presudom bi trebalo da se skrene pažnja na maloletnike u školama da do slične situacije ne bi ponovo došlo - naveo je tužilac Edis Arifović.

U istom predmetu, nekadašnja frizerka Nezrina Čeli (34) je osuđena na šest meseci zatvora. I njoj je zabranjeno da dve godine prilazi oštećenoj. Ona je osuđena zbog krivičnog dela nedozvoljene izrade fotografija pornografskog sadržaja.

Neverovatan skandal u Novom Pazaru otkriven je krajem januara kada je nekadašnja učenica Nataša Prtinac o zlostavljanju ispričala ocu. On je odmah otišao u policiju i prijavio profesorku i njenu drugaricu da maltretiraju i ucenjuju njegovu ćerku golišavim fotografijama.

Profesorka je osumnjičena da je, uz zloupotrebu službenog položaja, obljubila tada maloletnu gimnazijalku T. P., koja je sada studentkinja druge godine psihologije na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    23. februar 2014 | 17:15

    Boki ..... dobro znam što je pedofilija a meni je ovo pedofilija. Može joj mama biti. Pa i po zakonu odgovara pa je tako i osuđena za obljubu. A da zakon dozvoljava kako pišeš sigurno ne bih dobila kaznu i zabranu. A da, baš sam glupa zaboravila sam da se danas u Srbiji nastranost i izopačenost svrstava normalno i takvi odgajaju djecu i daju djeci primjer. Takva nastranost i izopačenost se i forsira na dobrovoljnoj osnovi, bez obzira na godine. Zar ne? Po tome bih ja trebala svoju djecu učiti i edukovati da uzmu stariju tko im može biti mama ili biti nastrani jer je to normalno. Daj Boki, kada budeš imao dijete uči ga da je normalno da ima stariju od sebe ili nastranost da je normalno ako se bazira na dobrovoljnoj osnovi. Pa ne vjerujem da bi baš to tako gledao. Za mene je nastranost i kada neko ima seks s osobom koja po godinama može biti roditelj. To nije normalno.

  • Zorica

    23. februar 2014 | 14:52

    Ona 40 godina a obljubila maloljetnicu. Zar to nije pedofilija? Ona je počinila dva teška kaznena djela, zloupotrebu svog položaja i pedofiliju. To je valjda inteligentno neko obrazovanje. Naravno, kada muškarac izvrši pedofiliju tada je to skaradno i treba ga ubiti a kada žena izvrši pedofoliju tada se drugačije tretira i dobije ovakvu kaznicu. Treba joj zabraniti da se ikada više bavi rad sa djecom a ne nastranost da ističe. Zabraniti joj svaki vid s djecom a po izlasku iz zatvora da se svaki tjedan javlja u stanici policiji i da bude stalno pod kontrolom nadležnih.

  • Ivan

    23. februar 2014 | 16:06

    Pazar je poznat po velikoj stopi homosexualizma. Uverio sam se i sam ali naravno o tome se cuti i radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA