MISTERIOZNA VLAKNA NAD BEOGRADOM: Teorija zavere preplašila Srbiju, šta vi mislite o ovome? (VIDEO)

Iako se pozivaju nadležni da daju objašnjenje za ovu pojavu, razloga za panični strah u suštini nema pošto su verovatno u pitanju vlakna životinjskog porekla, poput paučine

  • 29

Snimak koji je objavljen na društvenim mrežama, a na kome se vide bela vlakna koja su zalepljena na stub na uglu Španskih boraca i Milutina Milankovića u Novom Beogradu izavao je paniku na društvenim mrežama.

MISTERIOZNO BIĆE: Naučnici se SVAĐAJU jer niko ne zna koje je ovo stvorenje (VIDEO)

Međutim, ovo nije jedino mesto na kome se dogodila ova misteriozna pojava. Osim u skoro svim krajevima Beograda, ovako nešto viđaju i stanovnici u gradovima širom Srbije.

Iako se pozivaju nadležni da daju objašnjenje za ovu pojavu, razloga za panični strah u suštini nema pošto su verovatno u pitanju vlakna životinjskog porekla, poput paučine.

Neki čak idu toliko daleko da ova vlakna povezuju i sa nečim što se ispušta iz aviona, a oni paranoičniji tvrde da u sebi sadrže opasne materije, namenjene hemijskoj kontroli broja stanovništva ili pak ublažavanja posledica globalnog zagrevanja. Odmah su se javili i pobornici čuvene teorije zavere o "kemtrejlsu".

OTKRIVEN PROLAZ U DRUGU DIMENZIJU? Misteriozni grad se ukazao na nebu (VIDEO)

Ima i onih koji šire paniku time što čak upozoravaju da ih ne treba ni dodirivati, jer vode do teških kožnih oboljenja.

Autor ovog video-snimka se pita "šta nam rade ovi odozgo".

- Ko radi, ne znam. Bog nije sigurno! Ovo nije prirodna pojava!

Pogledajte snimak.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaabrinuta

    21. oktobar 2015 | 12:13

    Kemtrejlovi nisu nerealna teorija zavere vec su nasa tuzna realnost. Nasa zemlja, a i vecina sveta, su deo projekta za drasticno smanjenje populacije. Sta mislite zasto u Srbiji svaki PETI bracni par ne moze da ima decu prirodnim putem?! Pogledajte priloge na youtube-u o kemtrejlovima i uverite se sami. Sto se tice vlasti...ne bih da komentarisem previse...ona odavno ne igra za nas tim.

  • Стефан Јакшић

    21. oktobar 2015 | 10:55

    Кад већ питате за мишљење, да кажем. Американци са тим раде већ деценијама, тако да то постоји, и није теорија завере. У питању је нанотехнологија и нано влакна која служе да нано елементи преко коже уђу у примаоца и вежу се на ћелијском нивоу. У медицини је корисна употреба, ако се злоупотреби - да не плашим људе. У сваком случају, нове и непознате ствари никад не дирати голим рукама. Кога занима,може да прогуглује докле је нано технологија стигла.

  • Korčagin

    21. oktobar 2015 | 10:28

    Zašto neko ne odgovori kakvi su to tragovi po nebu. Pre dve večeri nebo je ličilo na žičanu ogradu. Čiji su to avioni i čime nas to zaprašuju i sa kojim ciljem. Vlast, naravno, ćuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA