OBEĆANO, URAĐENO: Uklonjena pumpa u ulici MOME KAPORA! (FOTO)

Prema rečima gradskog menadžera, sledeći korak je uređenje Ulice Bore Stankovića, koja se nalazi iza Hrama Svetog Save i na koju izlazi Ulica Mome Kapora

  • 0

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da je Naftna industrija Srbije uklonila pumpu u Ulici Mome Kapora na Vračaru.

REŠEN PROBLEM U MAČVANSKOJ: Pumpa se uklanja u novembru

- Prema dogovoru sa Naftnom industrijom Srbije, pumpa u Ulici Mome Kapora je uklonjena. U ime Skupštine Grada Beograda zahvaljujem NIS-u na saradnji. Mi smo gradska vlast koja ispunjava obećanja data građanima, bez obzira na to da li su ona velika ili mala. Zato i imamo njihovo poverenje - rekao je Goran Vesić.

Prema njegovim rečima, sledeći korak je uređenje Ulice Bore Stankovića, koja se nalazi iza Hrama Svetog Save i na koju izlazi Ulica Mome Kapora.

Foto: Promo Foto: Promo

- Kako bismo pristupili uređenju, ostalo je da se reši problem sa Zavodom za transfuziju krvi i verujem da ćemo zajedno sa Ministarstvom zdravlja naći zajedničko rešenje koje je dobro za sve. Tokom uređenja Ulice Bore Stankovića na prostoru gde se nalazila pumpa biće uređen i skver sa zelenilom, prostorom za decu i kulturne manifestacije - izjavio je gradski menadžer koji je tom prilikom i dodao:

Foto: Promo Foto: Promo

- Naš gradski urbanista Milutin Folić, zajedno sa svojim timom, već je razgovarao sa građanima koji žive u ulici kako bi čuo njihove predloge kako da izgleda budući skver. Na taj način uključujemo građane u planiranje grada. Gradski urbanista će nastaviti razgovore sa građanima kako na ovoj tako i na drugim lokacijama - rekao je Vesić.

Da li znate kako je pravo ime MOMI KAPORU? Sigurni smo da NE ZNATE!

Foto: Promo Foto: Promo

- Zahvaljujem građanima Ulica Mome Kapora i Mačvanske na inicijativi da se ukloni pumpa i uredi ovaj prostor. Kada god možemo, izlazimo u susret građanima jer samo zajedno naš grad možemo da učnimo boljim mestom za život - istakao je Goran Vesić.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA