"ROZE TRKA" U BEOGRADU: Akcija za podršku ženama u prevenciji i borbi protiv raka dojke (FOTO)

Alpha Bank je već treću godinu zaredom jedan od pokrovitelja te humanitarne akcije kao aktivni učesnik u borbi protiv te opakebolesti savremenog života od koje godišnje u Srbiji umire oko 1.600 žena

  • 1

Povodom Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke, Fondacija Natalis i Sportski savez Rakovice organizovali su treću „Roze trku“ čiji je cilj podizanje svesti javnosti o značaju prevencije raka dojke.

(VIDEO) HUMANITARNA FONDACIJA NOVI BEOGRAD "JEDNAKA ŠANSA ZA SVE" prikupila više od 170 miliona dinara!

Rekreativna sportska manifestacija humanitarnog karaktera „Roze trka“ održava se širom sveta kao podrška ženama obolelim od raka dojke, a prikupljena sredstva u Srbiji su usmerena na finansiranje programa edukacije Udruženja žena obolelih i lečenih od karcinoma dоjke „Budimo zajedno".

Alpha Bank je već treću godinu zaredom jedan od pokrovitelja te humanitarne akcije kao aktivni učesnik u borbi protiv te opake bolesti savremenog života od koje godišnje u Srbiji umire oko 1.600 žena. Alpha Bank putem svog MasterCard Hvala programa izdvaja značajna sredstva uplaćivanjem u fond Nacionalnog programa za prevenciju raka dojke.

Foto: Promo Foto: Promo

Ako primetite ovo na svojoj VAGINI, odmah idite kod lekara

Sredstva se koriste za kupovinu savremenih aparata za ranu detekciju raka dojke u zdravstvenim ustanovama širom Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA