DRAMA U TROLI 29 NA CRVENOM KRSTU: Šofer blokirao ceo saobraćaj zbog MALOG PSA!

Iako se niko od putnika nije bunio, vozač nije želeo da pusti njegovog vlasnika u trolu, odbijajući da nastavi vožnju

  • 53

U trolejbusu na liniji 29, na Crvenom krstu u Beogradu dogodio se incident, kada je vozač zaustavio vozilo i skoro sat vremena odbijao da vozi dalje, zbog putnika koji je sa sobom vodio malog psa.

ŽELITE DA SE VOZITE S LJUBIMCEM U PREVOZU? Može, ali samo ako ispunite ove uslove

Prema rečima putnika, iako niko od njih nije ni primetio životinju u čovekovoj torbi, jer mu je iz nje virila samo glava, vozač nije želeo da pusti njegovog vlasnika u trolu, odbijajući da nastavi vožnju.

Pozivajući se na propis koji putnicima u javnom gradskom prevozu dozvoljava da sa sobom vode kućne ljubimce visine do 40 centimetara, vlasnik psa je insistirao na tome da mu se dozvoli ulazak u trolu, nakon čega je nastao haos.

- Vozač nije dozvolio da gospodin sa psom uđe u prevoz, niti da nastavi dalju vožnju, samim tim iživljavajući se se nad ostalim putnicima, među kojima je bila i jedna trudnica u poodmakloj trudnoći.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Naglasila bih da je gospodin  psa držao u torbi i da se niko od putnika nije protivio njegovom ulasku u prevoz - rekla je za "Telegraf" jedna od putnica Nataša Gvozdenović.

Iako je prema Odluci o javnom linijskom prevozu putnika na teritoriji grada Beograda, koju je donela Direkcija za javni gradski prevoz, a usvojila Skupština grada Beograda, vožnja sa ljubimcem dozvoljna samo ukoliko se ta životinja nalazi u posebnom transporteru (i ako njena visina ne premašuje 40 centimetara), onemogućavanje putnika da sat vremena odu tamo gde su krenuli, kao i ometanje saobraćaja, se ipak čini drastičnom merom.

Da li se sa ovim slažu i nadležni u Gradskom saobraćaju Beograd, kao i da li će dotični vozač biti sankcionisam - nismo uspeli da saznamo.

Podsećamo, u moru uznemirujućih momenata u javnom gradskom prevozu, kao što su pijani i agresivni putnici, preprodavci koji unose svoje štandove i gomilu torbi, pa i pokućstvo,  najveći problem s kojim se susreću vozači GSP-a, bila je jedva vidljiva domaća životinja i u aprilu prošle godine, kada je zbog jednog maltezera takođe obustavljen saobraćaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoje vrati se

    27. maj 2016 | 15:50

    Seljak covek, sisao sa planine, dosao u nas grad za hlebom i onda jos glumi neki zakon! Pa ker danas ima pasoš, moze avionom da putuje, ima pedigre veci od njega,prava kao svaki covek...

  • Mitka

    27. maj 2016 | 14:58

    Vozaci GSP-a se cesto izivljavaju na putnicima,lece svoju nervozu i frustraciju na radnom mestu.Pitam se,imaju li oni neke godisnje sistematske preglede i ako imaju da li u te preglede spada i razgovor sa psihologom(psihijatrom)?

  • Nera

    27. maj 2016 | 15:32

    Da mogu da nas maltretiraju mrtvi pijani,drogirani,smrdljivi(beli-crni luk,sljivovica od ujutru,razne zaprske,ne okupani),bahati putnici a ne moze mala zivotinja u prevoz!Isto tako ti vozaci su bahati,ne kulturni,voze kao nenormalni i niko im nista ne moze jer za njih zakona nema!kamere u sve autobuse pa onda da se vidi na sudu kako se ponasaju vozaci i kontrolori prema putnicima a onda kada dobiju po njusci kuku-lele!!!ponasaju se kao da smo stoka,ma ni prema stoci se tako ne ponasaju!!!zasticeni su kao beli medvedi a rade posao kao i svi drugi koji rade sa ljudima pa zamislite da udjete u Market i da vas gde god stanete kod mesara,za delikates,kasu a oni vas gadjaju,psuju!!!sramota mnogo im je dopusteno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA