Letnji kampovi za decu školskog uzrasta (FOTO)

Aktivnosti sa decom realizuju stručna lica, sprecijalno obučena za aktivnosti na kampu i sve je podređeno maksimalnoj bezbednosti

  • 0

I ove godine u Beogradu biće organizovan dnevni dečiji kamp Beogradski Super Raspust na Sportskoj akademiji Senjak.

Dečiji kamp "Moj Super Raspust", kroz koji je u poslednjih 5 godina prošlo više od 20.000 dece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, u saradnji sa Sportskom akademijom Senjak (koja ima saradnju i podršku: Gradskog sekretarijata za sport, Sekretarijata za dečiju zaštitu, Fakulteta za sport i fizičku kulturu, Teniskog saveza, Saveza za stoni tenis, Savezom za školski sport, Savezom državnih reprezentativaca, Tekvondo savezom) i akreditovanom PU Kreativni zamak drugu godinu za redom organizuje dnevni dečiji kamp Beogradski Super Raspust za decu uzrasta od 6 do 14 godina.

Foto: Promo

Program se realizuje u šest termina u periodu od 18.juna do 27.jula 2018 godine, od 08 do 18h. Aktivnosti sa decom realizuju stručna lica, sprecijalno obučena za aktivnosti na kampu i sve je podređeno maksimalnoj bezbednosti.

Foto: Promo

Program uključuje: jahanje, zorbing, babble fudbal, zip line, mačevanje, streličarstvo, streljaštvo, umetničke radionice, engleski jezik, eko radionice, vajarstvo, igre bez granica, veštačku stenu, kolektivne sportove, ples, kampovanje, logorovanje i još mnogo toga.

Foto: Promo

Pored 7 aktivnosti dnevno deci je obezbeđen doručak, ručak i 2 užine. Sve predviđene aktivnosti održavaju se na obodu Senjaka u tihom i mirnom ambijentu Sportske akademije Senjak, Andre Nikolića 29, Beograd.

Foto: Promo

Termini su: I 18-22. jun; II 25-29.jun; III 2-6.jul; IV 9-13.jul; V 16-20.jul; VI 23-27.jul. Dečiji kamp Moj Super Raspust ima podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu grada Beograda.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA