• 0

Kompanija Sport Vision u okviru projekta "Vizija zdrave budućnosti" obnovila fiskulturnu salu u osnovnoj školi "Bora Stanković" u Beogradu

Nove sale za vežbače male

  • 0

Lider sportske maloprodaje, kompanija Sport Vision pokrenula je društveno odgovoran projekat "Vizija zdrave budućnosti", sa idejom da omoguće bolje uslove za sprovođenje fizičkih aktivnosti u školama i obezbede mladima kvalitetno i sigurno mesto za razvoj, igru i odrastanje.

Prva faza projekta jeste pomoć u obnovi sala za fizičko vaspitanje i kulturu u osnovnim školama Srbije. Po preporuci Ministartsva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja "Nove sale za vežbače male" dobiće škole sa dotrajalom infrastrukturom, kao i one koje imaju najveći broj učenika. Prva u nizu obnovljenih sala nalazi se u OŠ "Bora Stanković" u Beogradu, a za učenike su stvoreni bolji uslovi za aktivno i neometano bavljenje sportom tokom čitave školske godine.

Konferenciji za medije u sali, iz koje su izašli i naši najpoznatiji sportisti – od Novaka Đokovića do Živka Gocića, prisustvovala je pomoćnica ministra prosvete Vesna Nedeljković i direktorka marketinga kompanije Sport Vision, Anja Dmitrović.

- U ime kompanije Sport Vision želim da zahvalim svima koji su danas ovde  i koji su dosli da podrže, za sve nas veoma važan projekat VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI. Svi smo svesni činjenice koliko teško obnoviti infrastrukturu, koliko je pomoći potrebno svima u svim delovima zemlje. Niko sam ne može sve. Zato smo se pridružili da pomognemo, ali i da damo primer i drugim domaćim kompanijama i  da ih pozovemo da nam se priključe i pomognu društvu u svako u sferi svog poslovanja - istakla je Anja Dmitrović, direktorka marketinga kompanije Sport Vision.

Foto: Promo/ Srdjan Bosnic

Bivši učenici škole, sada proslavljeni sportisti i sportistkinje, među kojima su vaterpolisti Filip Filipović, Živko Gocić, Slobodan Nikić, košarkašica Nataša Kovačević i karatistkinja Tanja Petrović, pružili su podršku nekim novim klincima da se bave sportom i neguju zdrave životne navike.

Foto: Promo/ Srdjan Bosnic

Nakon kratkog obraćanja, đaci škole su imali  priliku da odmah "isprobaju" renoviranu salu i pokažu nam svoje sportsko umeće.

Foto: Promo/ Srdjan Bosnic

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima