≫ 

Šta narod misli o zlatnoj kapiji u centru Beograda? (ANKETA)

Novi ukras srpske prestonice zablistaće u punom sjaju sredinom meseca

  • 20

U glavnom gradu uveliko traje priprema za doček novogodišnjih praznika. Dekorativna rasveta, o kojoj se mnogo govorilo poslednjih dana, već je postavljena na nekoliko lokacija u gradu, a nakon zlatnog lavirinta i tunela u bojama srpske zastave, na red je i došla zlatna "Kapija Beograda". Ova konstrukcija nalazi se u samom centru grada - na početku Knez Mihailove ulice.

Foto: Telegraf

Osim impozantnosti ove atrakcije, koja bez sumnje mami poglede prolaznika, na kapiji su primetni i detalji poput grba Republike Srbije i Grada Beograda, kao i velika zlatna kruna, koja je smeštena u centralni deo portala.

Foto: Telegraf

I dok su neki prolaznici radoznalo gledali u novi "detalj" najpoznatije pešačke zone u prestonici, neki su imali i po koji komentar na ovaj prizor.

Sa jedne strane, pozitivne reakcije imali su oni koji se raduju predstojećim praznicima i smatraju da je ova dekoracija postavljena u pravo vreme. Najviše se, ipak, dopada mlađoj populaciji, koja jedva čeka da kapija zablista punim sjajem.

Naravno, uvek ima i onih kojima ovaj ukras nije po meri ukusa. Oni ga uglavnom nazivaju "glupim" ili ostaju uzdržani, ali njihove grimase govore sve.

A šta vi mislite o novoj dekoraciji? Ostavite nam komentar.

Pogledajte našu anketu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    7. novembar 2018 | 12:27

    Bolje da su prvo popravili te ploce ispred nje, jer ce neko noge da polomi.

  • Bgd

    7. novembar 2018 | 15:19

    Cirkus i kičeraj. Eto šta mislim. Lepo je videti okićen grad kad mu je vreme ali ovo je postalo groteskno. Da ne pominjemo koliko košta.

  • no name

    7. novembar 2018 | 12:45

    Tričavih 80 000e Očekujemo da Soraja,Stanija i Milomir Marić dočekuju goste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA