≫ 

U Beogradu je "fensi" doručak postala POPARA: Košta 400 dinara, a kad sam je poručio, konobar je bio zbunjen (FOTO)

 ≫ 

Sećate se kada je jedan hleb koštao 400 miliona dinara, a mi smo jeli poparu svakog drugog dana?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nije nego
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • x

    22. novembar 2018 | 22:23

    Nisam jela poparu od djetinstva . Dali ste mi ideju za dorucak.

  • Nije nego

    22. novembar 2018 | 19:44

    Nemojte Beogradjanima odati tajnu za sok od žive ograde. To je tek fenserica.

  • Života

    22. novembar 2018 | 12:30

    Za te pare je mogao roštilj da pojede, salatu i pivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA